Hanna Stolt

Tervetuloa!

Gurmeesta löydät reseptejä, DIY-ideoita, hyvinvointi-asiaa ym. Toivottavasti viihdyt!

My content in English: Om Nom Lab.

Me Naiset - haastattelu: Näihin ruokiin terveysgurut eivät koske

Sain hiljattain kunnian osallistua Me Naiset -lehden haastatteluun, jossa listattiin eri "terveysgurujen" ruokia, joista joutuvat tai valitsevat kieltäytyä. Haastattelussa olivat lisäkseni Anette Palssa, Karita Tykkä, Virpi Mikkonen sekä Hanna Partanen. Oma suhtautumiseni ruokaan on nykyään hyvin sallivainen, joskin painotan ravintoani tietoisesti kasvisvoittoiseksi ja pyrin suosimaan satokaudessa olevia kasviksia, lähituotettuna aina kun mahdollista. Voi kuulostaa hankalalta, muttei oikeastaan ole. Päin vastoin, kaupasta on harvinaisen helppoa napata ostoskärryyn kauden kasviksia, sillä ne ovat yleensä edullisimpia ja helpoimpia löytää :)Lue koko artikkeli Me Naiset -verkkosivulla.Näihin ruokiin terveysgurut eivät koske | Gurmee.net

Gastronaatin kurpitsakeitto

Gastronaatin kurpitsakeitto

Hyvän olon minttusuklaa

Hyvän olon minttusuklaa

0