Hanna Stolt

Tervetuloa!

Gurmeesta löydät reseptejä, DIY-ideoita, hyvinvointi-asiaa ym. Toivottavasti viihdyt!

My content in English: Om Nom Lab.

Täydellinen Medium

Medium pihviOlen yrittänyt monet kerrat paistaa kunnon medium pihviä itselleni ja aina pihvistä on tullut kuivaa tai liian medium miinusta. Joku fiksumpi olisi kysynyt äidiltä neuvoa jo ajat sitten, mutta en minä. Jotkut asiat pitää ensin yrittää oppia kantapään kautta ja jos sekään ei auta, voi välähtää neronleimaus. Eli, äidiltä opittu varma ja superhelppo Medium-pihvin valmistusohje:1) Paista pihvi ensin nopeasti pannulla molemmin puolin niin että pihvin pinta ruskistuu sopivasti.2) Laita pihvi uuniin avoimessa astiassa 200°C:een tasan 10 minuutiksi.3) Medium-pihvi on valmista syötäväksi.Tämä on ihan äärettömän kätevä juttu varsinkin jos päättää tehdä pihvit isommallekin seurueelle kerralla, eikä muuten haise keittiössä paistinkäry.Taidan alkaa kyselemään neuvoja taas useammin :)

Nauriita valkoviinissä

Mansikka-aurajuustosalaatti

Mansikka-aurajuustosalaatti

0