Hanna Stolt

Tervetuloa!

Gurmeesta löydät reseptejä, DIY-ideoita, hyvinvointi-asiaa ym. Toivottavasti viihdyt!

My content in English: Om Nom Lab.

Halloween lähestyy! Raa'at veriset kuppikakut juhlaan

Halloween lähestyy! Raa'at veriset kuppikakut juhlaan

Halloweenin juhliminen on minulle edelleen aika uusi juttu, kuten varmaan monelle muullekin suomalaiselle. Muutettuamme omakotitaloalueelle Helsingin ytimestä, on kuitenkin ovemme taakse alkanut ilmestyä karkki-keppostelijoita joka vuosittain.

Ensimmäinen vuosi oli täysi fiasko. En ollut valmistautunut koko juhlaan laisinkaan ja minulla oli tarjota vain jotain terveysherkkuja jotka eivät ehkä olleet suunnattu ihan lapsille. Voi niiden poloisten ilmeitä - lapset olivat varmasti odottaneet mehevää suklaa- ja karkkisaalista ja poistuivat oveltamme nolosti pakattujen raakaleivonnaisten ja energiapatukoiden kanssa.

Seuraavana vuonna päätin valmistautua ja tein pieniä karkkipussukoita valmiiksi, mutta lapsilla taisi olla edellisvuoden “herkut” turhan hyvin muistissa ja ovemme päätyi lähinnä kepposten kohteeksi.

Muutaman vuoden kuluessa olen hiljalleen kasvattanut Halloween-repertuaariani ja tänä vuonna päätin luoda veriset kuppikakut juhlapöytään. En ehkä tarjoa näitä juuri naapuruston lapsille ovella, mutta sitäkin mieluummin ystäville aterian päätteeksi tai kahvin kyytipojaksi.

Yhdistin kuppikakuissa kanelipullan maut jotka itse yhdistän amerikkalaiseen herkkuperinteeseen sekä puolukkakuorrutuksen joka paitsi tarjosi hyvän punaisen värin, myös istuu kotimaiseen jälkiruokaan erinomaisesti. Jos kuppikakkuja haluaisi viedä entistä verisempään muotoon, niihin voisi askarrella tai hankkia pienet teurastajan veitset päälle koristeeksi. Tai vaikkapa pääkallokarkkeja! :)

♥ Käy nappaamassa resepti Novellen puolelta! ♥ 

Helppo ja herkku kasvislounas

Helppo ja herkku kasvislounas

Korkean kynnyksen kokeilu

0