Hanna Stolt

Tervetuloa!

Gurmeesta löydät reseptejä, DIY-ideoita, hyvinvointi-asiaa ym. Toivottavasti viihdyt!

My content in English: Om Nom Lab.

Strindberg

Strindberg

Miksi tykkään Strindbergistä? Koska sieltä saa aina hyvää palvelua, hyvää ruokaa ja hyvää juomaa. Kaikki miellyttävässä miljöössä ja keskellä Helsinkiä. Strindberg tuntuu lähes oman olohuoneen jatkeelta, tai ainakin tuntui - uusittu Strindberg avataan 2011 keväällä. Tässä kuitenkin muutama kuva viimeiseltä lounaalta:

Annoskateushan siinä iski kun Susalle kannettiin eteen yllä näkyvä Kampasimpukka-annos (25,20 €). Annos koostui grillatuista kampasimpukoista, jokirapurisotosta ja rapuvaahdosta ja näytti (ja kuulemma maistui) todella herkulliselta.

Pääruoka #1: Kampasimpukoita, jokirapurisottoa ja hummerivaahtoa

Pääruoka #1: Kampasimpukoita, jokirapurisottoa ja hummerivaahtoa

Itse valitsin kana caesar salaatin joka oli sekin oikein hyvä. Caesar salaatin (iso 16,60 €)  voi pilata niin monella tapaa ja läheskään kaikki ravintolat eivät salaatissa onnistu, mutta tämä maistui hyvälle. Pidän ehkä vähän maustetummasta kanasta omassa salaatissani, mutta makua sai ihan hyvin lisäämällä mustapippuria joten onnistunut annos.

Pääruoka #2: Kana caesar salaatti

Pääruoka #2: Kana caesar salaatti

Tämä vadelma valkosuklaa pavlova (9,40 €) oli järjettömän hyvää! Aina kun kuulen sanan "pavlova", mietin heti äitelän makeaa jälkiruokaa, mutta tässä jälkiruuassa makeutta ei ollut liikaa. Tuoreet vadelmat raikastivat makua sopivasti.

Jälkiruoka: Vadelma Pavlova

Jälkiruoka: Vadelma Pavlova

Tarjoilija osasi myös suositella uutta suosikkivalkkariani (siitä siis tuli suosikki tämän käynnin jälkeen) - Torresin Viña Esmeralda:a. Raikasta, kevyttä,  vähän kukkaista. 85% on muscat:ia ja loput 15 % gewürztraminer rypälettä. Alkon sivujen kuvauksessa mainitaan: puolikuiva, hapokas, sitruksinen, ruusuinen, hennon yrttinen, kevyen persikkainen. Viini on edullista, 9,99€ / 75cl pullo.

Myös mm. blogista Tumma suklaa löytyy oma kivasti kuvitettu kertomus Strindberg-kokemuksesta jos haluat lukea lisää.

Taloussanomat uutisoi Strindbergin "häätöuhasta" elokuussa.

Myös Eat.fi tarjoaa laajan skaalan arvosteluita ravintolasta.

Muutama kommentti alla:

Esmeralda

Esmeralda

Hyvä ja ystävällinen palvelu!!

Ystävällinen palvelu, kiva lista, hyvä sijainti ja miellyttävä miljöö.

tasaisen hyvä ja symppis ravintola.

Toivotaan siis että ravintola jatkaa toimintaansa myös remontin jälkeen.

Ruusunmarjapuuro

Ruusunmarjapuuro

Rapujuhlat

Rapujuhlat

0