Vitamix Ascent 2300i – Punainen

Vitamix Ascent 2300i – Punainen

649.00

Ascent-sarjan “perusmalli”, joka hämmästyttää tehollaan! Valmistat 2300i:llä niin kylmät jäätelöt kuin kuumat keitotkin. Silkkisen sileät vauvanruoat, karkeammat salsat, raakakakut ja jauhotkin onnistuvat tällä laitteella! 10 vuoden täystakuu takaa huolettoman käytön vuosiksi eteenpäin!

Quantity:
Add To Cart

Ascent 2300i:ssa on nopeudensäädin sekä pulssitoiminto ja voit säätää laitteen tehon juuri sopivaksi mihin tahansa ruokaan. Laitteessa on sisäänrakennettu langaton yhteys jonka avulla Ascent™ -sarjan blenderit voivat kehittyä entisestään vuosia eteenpäin.

Sinä päätät!

Nopeudensäätimen avulla voit hienosäätää laitteen tehoa ja sitä kautta ruoan tekstuuria juuri sellaiseksi kuin haluat – silkkisen sileäksi pyreeksi tai pureskeltavaksi salsaksi – ja kaikkeen siltä väliltä.

Pulssitoiminto

Pulssitoiminnon avulla voit luoda karkeampia koostumuksia, silkkisen sileitä pyreitä – esim. pastakastiketta johon jää vielä hieman pureskeltavaa tai paksuja kermaisia kasviskeittoja. Pulssitoiminto on myös erityisen näppärä taikinoiden vaivaamisessa.

Sisäänrakennettu langaton yhteys

Moottoriosa säätää automaattisesti maksimisekoitusajat valitsemasi sekoitusastian mukaan. Laite tunnistaa, onko kannu ja sen kansi kunnolla paikoillaan, eikä käynnisty elleivät ne ole kunnolla kiinni. Näin vältyt roiskeilta katossa ja laitteen käyttö on entistä turvallisempaa.

Digitaalinen ajastin

Sisäänrakennettu ajastin poistaa tarpeen arvailulle kun työstät reseptejä manuaalisesti. Näin saat täydellisen koostumuksen joka kerta.

Yhdistä Vitamixin Perfect Blend Appiin

Saat blenderistäsi entistä enemmän hyötyä irti 17:n ohjelman ja yli 500 reseptin avulla! Appi on saatavilla iOS ja Android laitteisiin.

Käytä minkä tahansa Self-Detect sekoitusastian kanssa

Voit nyt ottaa käyttöösi valikoiman erikokoisia sekoitusastioita jotka soveltuvat eri käyttötarkoituksiin. Suomeen nämä astiat rantautuvat syksyllä 2018.

Huom!

Ascent-sarjan moottoriosa ei ole yhteensopiva vanhempien (esim. TNC5200 / PRO300 / PRO750) mallien kannujen kanssa.

Pakkaus sisältää

  • Moottoriosan

  • Tampperin (sauvan jolla voit työntää aineksia teriä kohti laitteen käydessä)

  • 1,9 L kannu

  • Simply Blending -kirja jossa reseptejä ja käyttövinkkejä

Mitat

Syvyys 28,0 cm × Leveys 20,5 cm × Korkeus 43,5 cm