Mikä tekee Vitamixista erityisen? Se on supertehokas, kestävä laite, jolla saat tietenkin tehtyä perus smoothiet ja soseet. Vitamixilla voit kuitenkin myös valmistaa jäiset jälkiruoat, kuten jäätelöt noin 30 sekunnissa. Entäpä lämpimät keitot? Voit valmistaa lämpimän keiton laittamalla raa’at kasviset ja nesteen kannuun – noin viisi minuuttia konetta täydellä teholla pyörittämällä saat valmiin höyryävän kuuman keiton ilman erillistä kypsennystä! Voit murskata sillä jäät, valmistaa omat pähkinä- ja siemenlevitteet jne. Vitamix on keittiön todellinen monitoimilaite josta et enää halua ikinä luopua kun olet kerran sitä päässyt kokeilemaan.

Ascent-sarja

Ascent-sarja on Vitamixin uusin sukupolvi, joka tuo blendereihin uusia ominaisuuksia. Ascent-sarjan laitteet tunnistavat käyttämäsi sekoitusastian ja säätävät valmiiden ohjelmien sekoitusaikoja sen mukaan. Laitteissa on myös sisäänrakennettu langaton yhteys joka mahdollistaa jatkossa esim. erilaisten sovellusten käytön. Ascent-sarjan laitteissa on 10 vuoden täystakuu, joka takaa huolettoman käytön vuosiksi eteenpäin!

Jos pohdit, mikä Ascent-sarjan malleista sopii itsellesi parhaiten, voit tutustua artikkeliin, jonka kirjoitin Ascent-sarjan mallien eroista.

Explorian

Explorian E310 on vanhan tutun TNC (Total Nutrition Center) -malliin ihastuneille The Laite. Explorian toimitetaan pienemmän 1.4 L kannun kanssa joten se mahtuu hienosti pienempiinkin keittiöihin ja matalampiin välitiloihin yläkaapistojen alle. Laite on myös yhteensopiva vanhojen TNC-kannujen kanssa, joten jos sinulla on kokoelma Wet ja Dry-kannuja mutta haluaisit päivittää vanhan moottoriosan, on Explorian hyvä sijoitus. Toisin kuin Ascent-sarja, Explorian on tutusti täysin manuaalinen, ilman digitaalisia lisäominaisuuksia.