Mikä tekee Vitamixista erityisen? Se on supertehokas, kestävä laite, jolla saat tietenkin tehtyä perus smoothiet ja soseet. Vitamixilla voit kuitenkin myös valmistaa jäiset jälkiruoat, kuten jäätelöt noin 30 sekunnissa. Entäpä lämpimät keitot? Voit valmistaa lämpimän keiton laittamalla raa’at kasviset ja nesteen kannuun – noin viisi minuuttia konetta täydellä teholla pyörittämällä saat valmiin höyryävän kuuman keiton ilman erillistä kypsennystä! Voit murskata sillä jäät, valmistaa omat pähkinä- ja siemenlevitteet jne. Vitamix on keittiön todellinen monitoimilaite josta et enää halua ikinä luopua kun olet kerran sitä päässyt kokeilemaan.

Ascent-sarja

Ascent-sarja on Vitamixin uusin sukupolvi, joka tuo blendereihin uusia ominaisuuksia. Ascent-sarjan laitteet tunnistavat käyttämäsi sekoitusastian ja säätävät valmiiden ohjelmien sekoitusaikoja sen mukaan. Laitteissa on myös sisäänrakennettu langaton yhteys joka mahdollistaa jatkossa esim. erilaisten sovellusten käytön. Ascent-sarjan laitteissa on 10 vuoden täystakuu, joka takaa huolettoman käytön vuosiksi eteenpäin!

Jos pohdit, mikä Ascent-sarjan malleista sopii itsellesi parhaiten, voit tutustua artikkeliin, jonka kirjoitin Ascent-sarjan mallien eroista.

Total Nutrition Center

Vitamixilla on pitkät, vuosikymmeniä vanhat juuret ja vuosien saatossa on syntynyt laitemalleja, jotka ovat olleet klassikkoja jotka tunnetaan kautta maailman. Yksi klassikoista on Total Nutrition Center eli TNC 5200. Tämä Vitamixin perusmalli on täysin manuaalinen ja sen myötä myös käyttöliittymä on super yksinkertainen käyttää. Tällä mallilla onnistuu kaikki, mitä muillakin Vitamix-malleilla: kuumat keitot, pähkinälevitteet, jäiset jälkiruoat, smoothiet, jne. Oma TNC:ni on matkannut mukana myös kesämökille, sen verran koukuttava laite se on.

Pro-sarja

Pro-sarjan laitteet Pro 300 ja Pro 750 ovat olleet monien suosikkeja. Näiten laitteiden etuja ovat mm. laitteen mukana toimitettava 2L kannu, joka on leveämpi ja matalampi, kuin TNC-mallin pitkä ja kapea kannu. Pro-sarjan laitteet mahtuvatkin tyypillisten keittiöiden yläkaappien alle, kannu laitteen päällä. Laakeammassa kannussa myös raakakakkujen ym. tuhdimpien seosten valmistaminen on helpompaa. Laitteiden valmiit ohjelmat tekevät ruoanvalmistuksesta ja puhdistuksesta entistä vaivattomampaa.