949,00

Vitamix Ascent 3500i

Uusi Ascent-sarjan lippulaiva on vihdoin Suomessa! Viisi valmista ohjelma-asetusta, sekä automaattinen kannun koon tunnistus takaavat, että ruoanvalmistus on entistä helpompaa ja tulokset aina tasalaatuisia! Laitteessa valmiit asetukset smoothielle, kuumille keitoille, dipeille ja levitteille, jäisille jälkiruoille sekä itespuhdistusasetus). Blenderi pysähtyy itsestään kun ohjelma on valmis – voit siis jättää sen itsekseen surisemaan ja puuhailla muuta ruoan valmistuessa.

 

Tuotetunnus (SKU): 63192 Osastot: , , Avainsanat tuotteelle , , , ,

Kuvaus

Ohjelma-asetukset

Viisi valmista ohjelma-asetusta, joiden ansiosta voit vain asettaa Vitamixin päälle ja jättää sen työstämään ruoan valmiiksi. Enää ei tarvitse vahtia vieressä. Kone sammuu automaattisesti ohjelman valmistuttua ja tulokset ovat aina tasalaatuisia.

Kosketusnäyttö

Kosketusnäyttö antaa koneelle tyylikkään ulkonäön ja ne on ihanan helppo puhdistaa!

Sinulla on täysi hallinta koneesta

Säädettävä nopeus ja pulssitoiminto antavat sinun hienosäätää minkä tahansa ohjeen ja ruoan tekstuuria. Laitteella saat valmistettua silkkisen sileää tai karkeampaa tekstuuria – sinä päätät!

SELF-DETECT™ teknologia

Langattomat yhteydet ovat antaneet Vitamixinkin kehittää blendereitään entistä älykkäämmiksi. Ascent 3500i ei käynnisty jos kannu ei ole kunnolla paikoillaan tai jos sen kansi ei ole kunnolla kiinni. Laite myös tunnistaa minkä kokoista kannua käytät ja säätää valmiita ohjelmia sen mukaan. Näin tulokset ovat tasalaatuisia ja vältyt huolimattomuuden aiheuttamilta sotkuilta.

Ohjelmoitava ajastin

Sisäänrakennettu ajastin auttaa välttämään yli- ja aliprosessoinnin omissa resepteissäsi. Aseta ajastin haluamaasi aikaan ja kone sammuu automaattisesti.

Katso video
Facebook Comments

Lisätiedot

Paino 8300 g
Mitat 203.2 × 279.4 × 431.8 mm

Arviot

Tuotearvioita ei vielä ole.

Kirjoita ensimmäinen arvio tuotteelle “Vitamix Ascent 3500i”

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *