Ale!

31,00 24,50

Supermehut

Tästä kirjasta löydät kymmeniä houkuttelevia, hedelmistä, kasviksista, pähkinöistä ja muista aineksista koostuvia mehuohjeita, jotka kaikki on räätälöity kotikäyttöiselle mehulingolle. Nauti ravintoaineet nestemäisinä ja pysy terveenä ja hyvinvoivana.

Varastossa

Osastot: , Avainsanat tuotteelle , , , ,

Kuvaus

ERIN QUON & BRIANA STOCKTON Readme.fi

Yli 90 hyvän olon ohjetta, jotka virkistävät, puhdistavat, antavat energiaa ja lisäävät vastustuskykyä.

Tästä kirjasta löydät kymmeniä houkuttelevia, hedelmistä, kasviksista, pähkinöistä ja muista aineksista koostuvia mehuohjeita, jotka kaikki on räätälöity kotikäyttöiselle mehulingolle. Nauti ravintoaineet nestemäisinä ja pysy terveenä ja hyvinvoivana.

Kansainvälinen bestseller – myyty yli 30 kielelle!

Mehulingolla voi tehdä terveellisiä mehuja erilaisista tuoreista raaka-aineista miltei silmänräpäyksessä. Sähköinen mehustin linkoaa mieleiset hedelmät, marjat, vihannekset ja pähkinät tasaiseksi, maukkaaksi juomaksi vapauttaen samalla ainesten ravintopitoiset ominaisuudet. Mehuissa on tallella kasvisten ravinteet, jotka kypsentäminen hävittäisi. Mehut ovat myös nopea ja helppo tapa nauttia päivittäinen kasvisannos. Mehut ravitsevat kehoa runsailla määrillä vitamiineja, hivenaineita ja entsyymejä.

Tähän kirjaan on kerätty erilaisia mehuohjeita, jotka sopivat niin aamuun, päivään kuin iltaankin. Ohjeet on jaettu neljään lukuun, jotka vastaavat eri ravitsemuksellisia tarpeita, aivan kuten oikeassakin mehubaarissa. Virkistävät mehut herättävät elimistön ilman kofeiinin tapaisia piristeitä. Niistä saa myös terveellisen energiasysäyksen iltapäivään. Ravitsevat mehut, jotka on tehty kuitupitoisista ja hyviä rasvoja sisältävistä aineksista, pitävät olon kylläisenä. Niitä voi nauttia kevyen aterian korvikkeena. Kehoa puhdistavat mehut huuhtovat elimistöstä kuona-aineita ja vapauttavat samalla luontaisia, bakteereja torjuvia aineksia, joita on monissa hedelmissä ja vihanneksissa. Suojaavat mehut sisältävät kehon vastustuskykyä vahvistavia aineksia.

Tämä kirja sisältää hyödyllistä tietoa kaikille – niin aloitteleville mehustajille, kokeneille mehupaastoajille kuin uusia mehuntekoideoita etsiville lukijoille. Kirjassa on ohjeita oikeanlaisen mehulingon hankkimiseen, neuvoja tiettyihin terveydellisiin tarpeisiin sopivien tuotteiden valitsemiseen sekä vinkkejä ja niksejä, joilla omasta mehustimesta saa mahdollisimman paljon irti. Upeat värikuvat elävöittävät tätä erinomaista koti- mehustamisen perusopasta.

Kustantaja: Readme.fi
Ilmoitettu julkaisupäivä/vuosi: 01.2015
ISBN: 9789522209757
Sivuja: 112
Tuotemuoto: Kovakantinen, sidottu tai koteloitu
Väri: Nelivärinen

Facebook Comments

Arviot

Tuotearvioita ei vielä ole.

Kirjoita ensimmäinen arvio tuotteelle “Supermehut”

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *