10,00

Josen Meze – Libanonin herkut

Ruokabloggaajan kirjahyllyn aarteita:

JALLA JALLA!

Josen meze – Libanonin herkut on rouhea ruokakirja läpi lumoavan Libanonin. Se kuljettaa Bekaan-laakson vehreiltä viinipelloilta aina pohjoisen vuoristoon asti. Matkan varrella tutustumme maan monipuolisiin makuihin ja ruokakulttuuriin, joka on Lähi-idän vivahteikkain.

Matkanjohtajana toimii Top Chef -televisio-ohjelmasta tuttu keittiöpäällikkö Joseph Youssef, joka palaa juurilleen kotimaahansa. Josen perheen rakkaimmat reseptit on koottu näiden kansien väliin. Paistamme zaatar-lettuja leiritulella aamuvarhaisella, pyydystämme mustekaloja tähtitaivaan alla sekä upotamme kätemme multaan sadonkorjuun aikaan.

Juhlan tullen pöydät notkuvat värikkäitä mezejä ja grilliherkkuja, joiden ohjeet löydät kirjastamme. Kurkistamme myös ravintoloiden keittiöihin ympäri maata sekä kuulemme huippukokkien herkullisimmat ruokatrendit. Boheemi Beirut sykkii elämää ja sen katuruokakulttuuri vie mennessään. Historiallisen Bybloksen kapeilla kujilla tulvivat tuhansien mausteiden tuoksut, Batrounissa polttelemme maan parhaat vesipiiput sekä vierailemme trendikkäässä olutpanimossa.

Josen meze – Libanonin herkut syntyi rakkaudesta ruokaan ja reissaamiseen. Haluamme jakaa kanssanne parhaimmat matkatärpit sekä kattavan reseptikokoelman, jolla onnistut kotikeittiössäsi. Libanonilainen ruokakulttuuri ei täytä vain vatsaa, vaan lämmittää myös sydäntä.

Joseph Youssef, Katja Nykänen, Robert Seger
Readme.fi 2016

HUOM! Kirja on käytetty, ei uusi. Uudenveroisessa kunnossa.

Vain 1 varastossa

Arviot

Tuotearvioita ei vielä ole.

Kirjoita ensimmäinen arvio tuotteelle “Josen Meze – Libanonin herkut”

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *