About

TwigyFreedoTERRAFacebookCovers-51.jpg

Kerään tälle sivulle hiljalleen esittelyitä yksittäisistä eteerisistä öljyistä. Järjestän esittelyt aakkosjärjestykseen, jotta sinun olisi mahdollisimman helppo löytää etsimäsi. Jos jokin esittely jota kaipaat puuttuu, laita minulle toive esim. sähköpostitse hanna@gurmee.net niin saan priorisoitua toivotuimmat öljyt.

Lue myös kirjoitukseni eteeristen öljyjen laimentamisesta sekä suositelluista määristä aikuisille ja lapsille. Kirjoituksesta löydät myös näppärät laimennus- ja suositusmäärätaulukot.

 
 

Merkinnät

A

Aromatic – Tuotetta voidaan käyttää aromaattisesti, ilmaan diffusoimalla.

T

Topical – Tuotetta voidaan käyttää iholla. Jos tuotteesta ei ole erikseen mainittu, että sitä voi käyttää suoraan iholla, tulee öljy laimentaa, esim fraktioidulla kookosöljyllä.

N

Neat – Tuotetta voidaan käyttää iholla sellaisenaan, laimentamatta. Jos olet herkkäihoinen, aloita kuitenkin laimennetulla öljyllä ja kokeile miten ihosi reagoi.

S

Sensitive – Tuote tulee laimentaa nuorelle ja herkälle iholle.


Balance

Grounding blend

DoTerran rauhoittava ja maadoittava eteeristen öljyjen sekoitus Balance on yksi omia suursuosikkejani.

A T N

Lue lisää Balance:sta


Breathe

Respiratory blend

DoTerran hengitystä helpottava eteeristen öljyjen sekoitus joka edistää puhtaan hengityksen tunnetta.

A T S


On Guard

Protective blend

DoTerran On Guard on luotu vahvistamaan luontaista kehon vastustuskykyä. On Guard -tuoteperhe on laaja, mikä tekee vastustuskyvyn tukemisesta helppoa ja vaivatonta eri tilanteissa.

A T I N