Hanna Stolt

Tervetuloa!

Gurmeesta löydät reseptejä, DIY-ideoita, hyvinvointi-asiaa ym. Toivottavasti viihdyt!

My content in English: Om Nom Lab.

Mitä vegaanille yskään?

Mitä vegaanille yskään?

Olin oikeastaan ilahtunut lukiessani Vegaani-sivulla Facebookissa, että läkäri oli ehdottanut hunajaa lapsen yskään. Eli lääkkeitä tai muita ihmedroppeja, vaan vanhaa kunnon hunajaa. Mutta entä jos olet vegaani ja haluat mieluummin tarjota lapsellesikin vegaaneja vaihtoehtoja? Hunaja ei kuulu vegaanin kaappiin, sillä se on eläinkunnan tuote.

Blogissani on mustistaseljanmarjoista valmistettavan yskänsiirapin ohje, josta saat helposti vegaanisen version vaihtamalla hunajan agavesiirappiin tai omaan suosikkiini, inkiväärisiirappiin. Toimii hyvin!

Mutta tuota siirappia tehokkaamman avun olen itse saanut eteerisistä öljyistä. Ne tehoavat ainakin meidän perheessä hämmästyttävän nopeasti myös yskään. Tässä yksinkertainen ohje öljysekoitukseen jota valmistan yskän vaivatessa.

cough_wide_800.jpg

Reseptissä käytetään Breathe-öljysekoitusta. Sekoitus on edullinen tapa saada useamman eteerisen öljyn hyödyt ostamatta pulloa jokaista. Breathe-sekoituksessa on laakerinlehteä, eucalyptusta, piparminttua, melaleucaa, sitruunaa, kardemummaa, ravintsaraa ja ravensaraa. Eucalyptus on sellainen eteerinen öljy, jota ei kannata tuosta vain antaa lapsille ja sen puhtaudesta kannattaa olla todella tarkkana. DoTerra on erikseen maininnut, että yrityksen eucalyptusöljy sopii myös lapsille.

cough_tall_700px-574x1024.jpg

Eteeristen öljyjen sekoitus kun yskä vaivaa

1 roll-on pullo


Ainekset

  • 25 tippaa Breathe -eteeristä öljysekoitusta

  • 10 tippaa melaleucaa (eteeristä teepuuöljyä)

  • 5 tippaa piparminttua

  • fraktioitua kookosöljyä

Valmistus

  1. Mittaa tipat pullon pohjalle ja täytä pullo fraktioidulla kookosöljyllä.

  2. Ravista pulloa niin että öljyt menevät sekaisin.

  3. Levitä öljyä kaulalle ja rintakehälle, kun yskä vaivaa. Voit myös levittää sitä kämmenille ja nostaa käadet kupiksi suun ja nenän ympärille ja hengitellä rauhassa muutama hengitys.***

Tärkeää eteerisistä öljyistä!

Eteerisissä öljyissä ja niiden laadussa on valtavia eroja! Päädyin itse DoTerran tuotteisiin nimenomaan niiden puhtauden takia. En tiedä mitään muuta yritystä maailmassa, joka satsaisi niin paljon tuotteiden puhtauteen ja niiden laboratoriotestaukseen.

Jos olet kiinnostunut DoTerran öljyistä, ota minuun yhteyttä niin avataan sinulle oma tili, jolla saat tuotteiden normaalihinnoista n. 25% alennusta. Samalla saat minulta tukea ja apua tuotteiden käytössä. Voit lukea lisää keräämästäni infopaketista sivulla Mistä voin tilata doTerran eteerisiä öljyjä?

Voit myös seurata eteerisiin öljyihin keskittynyttä Facebook-ryhmääni Eteeriset öljyt hyvinvoinnin tukena :)

cough_wide_1200-1024x574.jpg

Pipit ja vaippaihottuma - pari vinkkiä vauvojen ja lasten ihonhoitoon

Pipit ja vaippaihottuma - pari vinkkiä vauvojen ja lasten ihonhoitoon

Lime & Laventeli "pönttöpommit"

Lime & Laventeli "pönttöpommit"

0