Hanna Stolt

Tervetuloa!

Gurmeesta löydät reseptejä, DIY-ideoita, hyvinvointi-asiaa ym. Toivottavasti viihdyt!

My content in English: Om Nom Lab.

Merenneito-look luomumeikeillä

Merenneito-look luomumeikeillä

Kävin hiljattain päivittämässä meikkilaukkuani sinisen sävyisillä luomiväreillä ja parilla uudella mielenkiintoisella voidemaisella värillä, jotka ovat ilahduttavan monikäyttöisiä. Olen jo jonkin aikaa pohtinut muutaman meikkitutoriaalin tekemistä. Jotenkin itselläni on jäänyt vahvasti mieleen siirtyminen kaupan "perus meikeistä" luomuun ja miten alkuun tuntui, että on vaikeaa löytää riittävän laadukkaita tai innostavia luomumeikkeijä. Nykyäänhän valikoimaa on aivan eri lailla ja luomumeikit ovat mitä parhain valinta kenen tahansa meikkilaukkuun.

Silmiini on osunut mediassa muutama todella kaunis sininen silmämeikki. Olen arastellut sinisten luomivärien ostoa, sillä saan niistä varmaan jotakin "ysäritakaumia" mistä en meinaa selvitä. Nyt kuitenkin marssin Jolien putiikkiin ja mukaan lähti Zuiin kaksi kaunista luomivärisävyä: Seafoam ja Jade. Seafoam on kauniin kuulas vaaleansininen sävy. Sitä voi laittaa aavistuksen silmän sisäkulmaan, tai hyödyntää esimerkiksi kuten tässä "Merenneito" -meikissä hieman voimakkaammin. Jade on puolestaan aivan huikean värinen! Se hehkuu kuin turkoosi meri etelässä. Värissä on jotenkin monta eri kerrosta ja tulen käyttämään sitä vielä monessa eri meikissä. Jade sopii myös loistavasti esim. smoky eye meikin kanssa alaluomen ripsirajaan korostusvärinä.

Olin valinnut Zuiilta kolmannenkin, tumman sinisen sävyn, mutta se olikin loppu varastosta joten päädyin itse asiassa vielä parempaan sävyyn joka löytyi Kjær Weisilta: Blue Wonder. Kaikista näistä väreistä, mutta aivan erityisesti Jadesta ja Blue Wonderista irtoaa todella hyvin pigmenttiä!

DSC08053.jpg
DSC08055.jpg
DSC08059.jpg

Yksi uusi tuttavuus lähti matkaan myös, parissa eri värissä, nimittäin (M)anasi 7:n all over blush. Tästä enemmän hieman myöhemmin. Tätä ensimmäistä meikkikokeilua tehdessä minut yllätti miten voimakas pigmentti voidemaisessa punassa on! Reilun kokoinen purkki tulee kestämään ikuisuuden.

Merenneito-look

1 Meikkipohja

Pidän meikkaamisessa melko yksinkertaisesta ja nopeasta. Haluan mieluusti näyttää huolitellulta, mutta en yli meikatulta. "Yli-meikattu" on tietysti aika epämääräinen käsite ja tarkoittaa varmasti eri ihmisille eri asioita. Itse vältän liian paksua meikkipohjaa, mikä tekee ihosta liian mattaisen ja pahvisen tai kumimaisen näköisen. Meikkivoiteissa inhoan, jos meikkipohja jää ikäänkuin kellumaan ihon päälle, eikä sulaudu ihoon. Meikki voide saa mieluusti tasoittaa ihon sävyä, mutta myös näyttää kuulaalta. Omia suosikkejani ovat ILIAn, rms:n ja tämä videolla käyttämäni bareMineralsin serum foundation. Tuo serum foundation ei tuoksu erityisen hyvältä, mutta minusta on ihanaa miten riittoisaa se on (5 tippaa koko kasvoille!) ja miten hyvin se ihoon sulautuu. Eikä sen tuoksukaan (=haju) onneksi kauaa kestä.

Meikkivoiteen päälle sipaisen kevyen kerroksen rms:n väritöntä "un" powderia. Puuteri poistaa ylimääräisen kiillon mutta ei tuki huokosia, tai tee meikkipohjasta paksua. Tämä puuteri ohjeistetaan usein painelemaan iholle puuterivipalla, mutta itse levitän sen mieluiten kevyellä, isolla siveltimellä.Kasvojen varjostukseen ja korostukseen minulla on NYX:in ei-eko-paletti. Tässä nyt vaan sattui olemaan kaikki sopivat sävyt yhdessä paketissa :) Sävyjä löytyy niin kesän päivettyneelle iholle kuin talven vaalealle iholle.

Sipaisin lopuksi poskille aivan aavistuksen (M)anasi 7:n fuksian väristä all over blushia. Sen levittäminen onnistuu parhaiten joko sormin painelemalla (ei pyyhkimällä) tai rms:n harjalla, joka on suunniteltu voidemaisten meikkien levittämiseen kevyesti. Voimakkaan pinkki sävy voi tuntua hurjalta, mutta kun sitä käyttää vain aavistuksen, on lopputulos freesi puna poskilla.

2 Silmät

Silmämeikkikollaasi

Silmämeikkikollaasi

 Videon editoinnista jäi ILIAn primeri, mutta sillä siis pohjustan luomet jotta luomiväri tarttuu erityisen hyvin paikoilleen. Sipaisen huulikiiltomaisella applikaattorilla primeria sormelle ja taputtelen sen luomen liikkuvalle osalle. En levitä primeria aivan ripsirajaan, sillä se saa silmäni vuotamaan.Levitin koko liikkuvalle luomelle Bohon 202 Liege -sävyä joka on tällä hetkellä hyvin lähellä omaa ihonväriäni ja antaa silmämeikille tasaisen vaalean pohjan.

Rajasin silmät kevyesti ILIAn tummanharmaalla rajauskynällä. En tee rajausta supertarkkaan, sillä se pehmenee seuraavien luomivärikerrosten alle. Tykkään itse voimakkaasta kehyksestä silmille ja siksi siis tämä rajaus. Joku toinen voi jättää rajauksen kokonaan pois.

Sitten jatketaan merenneitosävyillä. Levitin silmän sisänurkkaan ja ensimmäiselle kolmannekselle vaaleaa Seafoam-sävyä. Keskelle ja ulkonurkkaan Jadea. Ensimmäisellä kokeilukerralla jätin jaden sävyn levittämisen aavistuksen turhan alas. Jos silmäluomesi ovat aavistuksen raskaampaa sorttia kuten minun, kannattaa jaden sävy häivyttää riittävän ylös niin, että sen yläreuna näkyy hieman vielä kun silmäsi ovat auki. Lopuksi korostin silmän ulkonurkan tummansinisellä Blue Wonderilla. Samoin tupsuttelin sitä vielä rajausten päälle kevyesti, niin että rajauksesta tuli utuisempi.

Sipaisin kulmakarvojen kaariin hieman Make up storen Brow triosta keskitummaa sävyä. Kulmani eivät tällä hetkellä vaadi hirveästi piirtämistä tai täyttämistä, sillä kävin kesällä kulmien kestopigmentoinnissa, mikä antaa niille ihanasti valmiin rakenteen jota sitten halutessani vain hieman vahvistan meikin päälle.

Viimeistelin silmämeikin ILIAn mustalla ripsivärillä (2 kerrosta).

3 Huulet

Huulille taputtelin aavistuksen (M)anasi 7:n fuksian väristä all over blushia. Varmistin erityisesti, että puna sai huulten muodon näkymään (meikkivoide voi helposti hieman häivyttää huulten rajaa ja tehdä niistä mitään sanomattoman näköiset. Päälle sipaus ILIan luonnollisen sävyistä huulikiiltoa sävyssä The Butterfly.

IMG_7189.jpg

Merenneito-lookkiin käytetyt meikit vielä listana (asteriskilla * merkityt linkit ovat affiliate-linkkejä Jolien verkkokauppaan, mistä olen kyseiset tuotteet ostanut):

Meikkipohja:

Silmämeikki:

Huulille:

Lisää meikkivinkkejä?

Haluaisitko nähdä lisää meikkitutoriaaleja videolla tai esim. ihan perinteisessä blogimuodossa? Tämä on itselleni aivan uusi aluevaltaus, mutta tuntuu, että tässä voisi saada aikaan aika jyrkän oppimiskäyrän ;) Mitkä aiheet eniten kiinnostavat tai pohdituttavat meikkaukseen tai luontaiseen kosmetiikkaan liittyen?


Sponssi-info:

Kirjoitusta ei ole sponsoroitu ja meikit ym. on kaikki maksettu ihan omin rahoin. Asteriskilla (*) merkityt linkit ovat Affiliate-linkkejä Jolien verkkokauppaan, mistä olen hankkinut kyseiset tuotteet.

Karamellipannacotta

Karamellipannacotta

Raikas sitruksinen "Clean Cake"

Raikas sitruksinen "Clean Cake"

0