Hanna Stolt

Tervetuloa!

Gurmeesta löydät reseptejä, DIY-ideoita, hyvinvointi-asiaa ym. Toivottavasti viihdyt!

My content in English: Om Nom Lab.

Jungle look

Artikkelia ei ole sponsoroitu, mutta tuotelista sisältää affiliate-linkkejä. Linkit on merkitty asteriskilla (*). Linkit joissa asteriskia ei ole, ovat tavallisia linkkejä.

“Jungle look” on ehkä vähän paljon sanottu tästä meikistä, mutta nimi tuli luomivärin sävyistä sekä luomiväripaletin nimestä joten menköön! Ajattelin alunperin että tästä varmaan tulee aivan hurjan tumma silmämeikki, mutta tuon ILIAn “nobody’s baby” -huulipunan kanssa se olikin tosi freshin näköinen. Tukalle en jaksanut tehdä yhtään mitään tähän hätään. Sen kun on aamulla pessyt niin saa pari tuntia odotella ennen kuin arvaa edes lähteä yrittämään harjaamista.

Huulipuna joka ei kuivata

Nuo ILIAn lip conditioner huulipunat ovat jotain aivan huikean hyvää muutenkin - niissä on juuri sopivasti pigmenttiä ja ne antavat kiiltoa ja kosteutta sen verran että huulet näyttävät heti tosi “mehukkailta”. Toisin kuin monet muut huulipunat minulla, nämä eivät saa pitkässäkään säännöllisessä käytössä huulia “liuskottumaan” tai kuivumaan.

Jungle luomivärisetti

Toinen nosto näistä päivän meikeistä on tuo Viva la Divan “Move me Jungle” luomivärisetti jossa on minun ihonvärilleni aivan loistavat sävyt. Mistä pidän erityisesti on, että vaaleita sävyjä on riittävän isot palat. Monesti luomiväripakkauksissa vaaleita sävyjä on kovin vähän ja jos paletin käyttöä haluaa jatkaa niin että tummatkin sävyt loppuvat, joutuu usein vaaleita sävyjä ostaa lisää. Tässä lookissa käytin setin smaragdinvihreää ja kuparinhohtoista kastanjanruskeaa sävyä. Hyvin sopivat minusta vihreiden silmien kanssa.

Raikas pohjameikki

Tämän hetken kikka itselläni on käyttää meikin pohjalla itse tekemääni ihoöljyä (ohjetta seuraa!) ja sen päälle ILIAn true skin radiant primer serumia. Nämä muodostavat täydellisen pohjan Alima Puren mineraalimeikkipuuterille. Poikkaisin alla olevalta videolta hyvän pätkän meikkivoidepuuterin tupsuttelua, mutta käytännössä siis lisään puuteria vähän kerrallaan ja “pyörittelen sen sisään” ja jatkan prosessia, kunnes ihonväri näyttää unelmatasaiselta. Meikkipohjan viimeistelee Laveran poskipuna jonka juuri löysin. Tämä persikkainen “charming rose” sävy on juuri nyt, juuri se oikea sävy jolla saan ihanan heleän hehkun poskille. Jos jaksan, lisään vielä rms:n luminizing powder -puutereita joilla saa kauniin auringonpaahteisen hehkun valikoiduille alueille.

“Jungle look” meikkitutoriaali:

Mitä pidit?

Näin jälkeenpäin tätä juttua kirjoittaessa itse jo huomaa asioita mitä olisi voinut tehdä lisäksi tai esim. tarkemmin, mutta tämän jutun tai videon tehtävä ei ollutkaan olla se "täydellisen merkin mallikappale” vaan inspiraatiota siitä, miten voi saada raikkaan lookin helposti.

Mikropigmentointi jeesaa

Olen viimeisen parin vuoden aikana ottanut kulmiin ja silmäripsien rajaan kestopigmentoinnit, mitkä nopeuttavat meikkaamista melkoisesti. Kulmia vain vahvistan hieman jos laitan meikkiä ja silmien rajausta jatkan silmän ulkokulmasta päivän fiiliksen mukaan. En useinkaan käytä valtavasti aikaa silmien rajauksen kanssa. Rajauksesta ei tule super särmä, eikä sen tarvitsekaan olla. Haluan lähinnä sen tumman kontrastin silmän ulkokulmaan ja sitten pehmennän ja syvennän luomivärillä.

Alla muuten vielä tässä videolla näytetyt tuotteet jos joku innostuu. Tuosta luomiväripaletista oli näköjään Cocopandalla juuri alennus käynnissä, vink vink!

Tuotteet

Meikkipohja

Korostus

Silmät:

Huulet

Ketokahvi kolmella tapaa

Ketokahvi kolmella tapaa

Vinkki hinta- sekä ympäristötietoiselle kuluttajalle

Vinkki hinta- sekä ympäristötietoiselle kuluttajalle

0