Hanna Stolt

Tervetuloa!

Gurmeesta löydät reseptejä, DIY-ideoita, hyvinvointi-asiaa ym. Toivottavasti viihdyt!

My content in English: Om Nom Lab.

Ensimmäinen Gurmee-arvonta: Karppaajan paketti YesDeliltä

Ensimmäinen Gurmee-arvonta: Karppaajan paketti YesDeliltä

Sain YesDeliltä jokin aika sitten useita karppaustuotteita ym. herkkuja kokeiluun. Ajattelin jakaa osan riemusta ja arpoa halukkaiden kesken tämän "Karppipaketin". Mukana sokeriton ja viljaton Karppilettumix, italialaista Karppiriisiä sekä pussillinen Karppisokeria eli paljon viime aikoina vähähiilihydraattisissa ruokaohjeissa esiintynyttä erythritolia.

Arvontaan ehtii osallistua viikon ajan. Koska en ole ennen tehnyt tällaisia arvontoja, ajattelin että mennään ihan yksinkertaisilla säännöillä. Jokainen tämän kirjoituksen loppuun kommenttinsa jättänyt osallistuu arvontaan (jättäkää vaikka terveiset samalla, että minkälaisia ohjeita kaipaisitte eniten blogiin tai mistä olette tykänneet eniten).

Arvonnan suorittaa ensi viikon sunnuntaina klo 18.00 suomenaikaa puolueeton arvontakeiju. Voittaja ilmoitetaan tämän postauksen lopussa sunnuntai-iltana ja otan voittajaan yhteyttä jotta voimme sopia toimituksesta.Miltä kuulostaa? Löytyykö lukijoista innokkaita karppaajia näitä ainakin minulle uutuustuotteita kokeilemaan?

YesDelin sivulta kannattaa myös tutkia tuotteita muutenkin. Olen tilaillut heiltä erityisesti sokeritonta ja viljatonta pähkinämysliä (luomu) joka on paras löytämäni valmismysli (ei maksettu mainos! :). Ihan parasta mysliä on tietenkin itsetehty ja täältä minun blogista löytyy myös pähkinäinen LCHF-versio myslistä, mutta kaupan mysleistä tämä herkku vie voiton. Myslit on joka kerta toimitettu todella nopeasti ja suoraan postiluukusta sisään. Tuotteet pakataan postiluukusta mahtuviin kirjekuoriin joten niitä ei tarvitse erikseen noutaa postista. Tätä minä arvostan :)

Onnea arvontaan kaikille!

Kuten mainittu, olen vastaanottanut paketin tuotteita kokeiluun YesDeliltä, mutta niiden mukana ei seurannut pyyntöä tai vaadetta niistä kirjoittamiseen. Myös tämä arvonta on oma keksintöni eikä siihen liity mainonnallisia tavoitteita.

Päivitys 11.2.2013

Arvonnan voitti "jookoskookos". Onnea voittajalle! Otan yhteyttä meilitse vielä tänään :)

Omenalla täytetyt pullat ja vanhan ajan vaniljakastike

Omenalla täytetyt pullat ja vanhan ajan vaniljakastike

Sunnuntaibrunssi Porvoossa: Sinne

Sunnuntaibrunssi Porvoossa: Sinne

0