Olen holistinen hyvinvointivalmentaja, reseptiartisti, ruokakirjailija sekä web designer. Yhdistelmä voi kuulostaa eksoottiselta, mutta itse asiassa palaset loksahtelevat sulavasti paikoilleen, muodostaen monipuolisen kokonaisuuden luovaa osaamista.

Perustin oman yritykseni vuonna 2005 ja olen suunnitellut ja tuottanut kotisivuja sekä printtimateriaaleja siitä lähtien. Nautin kotisivujen suunnittelusta ja tuottamisesta. Samalla pääsen itse tekemään luovaa työtä jota rakastan, saan auttaa muita yrittäjiä tekemään kasvojenkohotuksen tai luomaan visuaalisen ilmeen alusta saakka. Tämä on palkitseva prosessi molemmille osapuolille!

Ruokablogi

Ruokablogini gurmee.net syntyi vuonna 2009 ja on kasvanut tasaisesti siitä lähtien. Blogista löytyy ruokaa moneen makuun ja tilanteeseen. Sen sivuilta löytyy kokoelma omia tuotoksiani sekä kylässä ja kahviloissa nautittuja makuelämyksiä.

Keittokirjat

Elokuussa 2015 ilmestyi esikoiskirjani Aamupala – hyvinvointi alkaa aamusta (readme.fi). 352 sivua herkullisia reseptejä niin kiireisiin kuin suloisen rauhallisiin aamuihin, Björn Fagerholmin upeiden kuvien säestämänä ja SatuKontisen taidokkaasti taittamana. Tasan vuotta myöhemmin, elokuussa 2016 ilmestyi toinen keittokirjani – Herkku – Ravintorikasta ruokaa koko perheelle (Readme.fi), joka minulla oli ilo tehdä samalla kokoonpanolla kuin ensimmäinenkin.

Kirjojen ja blogini lisäksi kirjoituksiani voi lukea mm. Novelle.fi:ssä sekä Kohokohta.com:ssa ja reseptejäni löydät mm. Viinimaa.fi:stä.

Hyvinvointivalmennus

Valmistuin holistiseksi hyvinvointivalmentajaksi vuonna 2013. Valmennan yksityishenkilöitä sekä tarjoan yrityksille hyvinvointivalmennuspaketteja työyhteisön hyvinvoinnin ja sitä kautta tehokkuuden parantamiseen. Lisäksi vedän detox-kursseja ryhmille.

Verkkosivut, graafinen suunnittelu

Olen vuodesta 2005 lähtien tehnyt verkkosivujen suunnittelua sekä toteutusta. Toteutan nykyään kaikki sivustot pääasiassa WordPressillä, ellei asiakkaalla ole joitakin erikoisvaatimuksia jotka vahvasti viittaisivat muun teknologian käyttöön. Verkkosivustojen ohella työpöydältäni on valmistunut logoja sekä muita yritysten tarvitsemia materiaaleja, lähtien käyntikorteista ja perus Word- ja PPT-templateista. Hyödynnän myös ajoittain laajaa ammattilaisten verkostoani, asiakkaan tarpeiden niin vaatiessa. Esimerkiksi kiireisellä aikataululla koko yritysilmeen toteuttaminen vaatii useamman tekijän jotta laatu voidaan varmistaa. Esimerkkejä töistäni löydät alta tai Portfoliostani.