AAMUPALA_logo1.jpg
Aamupala – hyvinvointi alkaa aamusta
Quick View
Aamupala – hyvinvointi alkaa aamusta
29.95
Quantity:
Add To Cart

TÄMÄ KIRJA ON LUOTU
TEKEMÄÄN AAMUPALASTA
PÄIVÄN ODOTETUIN ATERIA!

Aamupala pursuaa herkullisia ja ravinteikkaita aamupalaohjeita vuoden kaikkiin aamuihin. Tavallinen kaurapuuro ja jogurtti muuttuvat värikkään houkutteleviksi aterioiksi kekseliäiden, mutta yksinkertaisten reseptien avulla. Kirjan lähes 140:stä helposta ohjeesta löydät aamupalaideoita joka makuun ja tilanteeseen: kiireiseen aamuun sekä ihanan rauhallisiin viikonloppuaamuihin, kun aikaa on enemmän ja aamiaisesta voi tehdä pitkän nautinnon. ohjeet on helppo muokata monille eri ruokavalioille sopivaksi niihin merkittyjen muunteluvinkkien ansiosta.

IMG_8588-960x640.jpg

INSPIRAATIOTA IHANIIN AAMUIHIN

Kirjan 352:lle sivulle mahtuu valtava määrä Hanna Stoltin suosikkiaamiaisreseptejä Björn Fagerholmin kuvaamina, jotka Satu Kontinen on taidokkaasti taittanut upeaksi kokonaisuudeksi.

TUTUSTU KIRJAAN


ARVIOITA

 

“Rehellisesti sanottuna en viihdy keittiössä tai pidä ruokakaupassa käymisestä. En aio hankkia mehulinkoa tai kuivuria. Parasta onkin se, että kirjasta löytyy paljon mussutettavaa myös nopealle ruoanlaittajalle eli smoothie-intoilijalle. Vaikka kirja on tituleerattu aamuun, sisältää tämä SUPER-kaunis ja ajatuksella koostettu paketti välipaloja jokaiseen vuorokauden aikaan ja tarpeeseen. Lisäksi Hannan instagramin värikkäät ruokakuvat muistuttavat minua syömään hyvin joka aamu. Kiitos siitä!”

MERI MORT

Lue lisää: Sydämellistä luettavaa laiturin nokkaan


“Aamupala – Hyvinvointi alkaa aamusta -kirjalle voi heti povata menestystä, sillä hyvinvointivalmentaja ja ruokabloggari Hanna Stolt yhdistää kirjassaan monta tämän hetken kuumaa trendiä: hyvinvointia lisäävän terveellisen ruuan, herkuttelun sekä huolella mietityn aamiaisen.

Jo ensisilmäys kirjaan aiheuttaa reaktion: näitä on pakko kokeilla. Houkuttelevuus ei ole yksin reseptien ansiota, sillä kirjan ulkoasu on erittäin onnistunut. Kuvaajana on ollut Björn Fagerholm ja taittajana Satu Kontinen. …”

HS.FI: KIELENVIEVÄÄ

Lue lisää: Aamiaisintoilijat saivat nyt mahtavan opuksen


Hanna Stoltin reseptit ovat riemastuttavan herkullisia ja yksinkertaisia. Samalla ne ovat monipuolisia ja terveellisiä. […]

Jokaisesta kirjan reseptistä löytyy sen sivuilta myös kuva. Ruokaohjeisiin on liitetty vinkkejä, joilla niitä voi muokata erilaisille ruokavalioille sopiviksi. Kirjassa on perinteisiä aamupaloja ja ihastuttavia uutuuksia. Makuja löytyy jokaiseen vuodenaikaan ja sesonkiin.

Kirja inspiroi tekemään jokaisesta aamusta astetta paremman. Hyvinvointi alkaa aamusta.”

CITY.FI

Lue lisää: Aamupalakirja jokaiselle aamiaiselle


“…Hanna Stolt lanseerasi kirjansa “Aamupala -Hyvinvointi alkaa aamusta”. Kirja sisältää noin 150 reseptiä ja mikä parasta, jokaisesta reseptistä on kuva. Kirjan kuvat olivat niin inspiroiva, että jäin nenä kiinni kirjaan ihan vain ihastelemaan kauniita kuvia.
[…] sormet syyhyävät jotta pääsisin kokeilemaan kaikkia herkkuja. Ja hei, ei taida reseptit loppua kesken.. 150 reseptiä tarkoittaa, että meillä on edessä eri aamupala melkein puoli vuotta eteenpäin haha!”

FASHION FUSION, JENNIE POMOELL

Lue lisää: Boklansering – den perfekta morgonmålsboken


Screenshot 2019-08-09 03.26.38.png

Mielenkiintoisimmat uutuuskirjat

“Valitsimme mielenkiintoisimmat uutuuskirjat, joissa kokataan kekseliästä kasvisruokaa. […]

Hyvinvointivalmentaja ja Gurmee.net-ruokablogia kirjoittavan Hanna Stoltin kirja on omistettu hyville aamupaloille. Kauniisti kuvitettu, pastellinen opus on huomiota herättävän paksu. Sen lehdille mahtuu niin puuro- ja mysliohjeita kuin aamiaismukeja ja -patukoitakin. Reseptien tyyli on huoliteltu ja varma. Käytössä ovat sekä perushiutaleet että erikoisemmat ainekset, joiden käyttöön opastetaan seikkaperäisesti.

Kirjan tekijä tunnustautuu aamutorkuksi, joten moni ohjeista sopii niillekin, joilla ei ole aamulla liikaa aikaa käytössään. Useimmat ruoat ovat etukäteen valmisteltavia tai syntyvät nopeasti. …”

MAKU-LEHTI, 5/2015


“Kirja avasi silmäni, että kaikki on vain omasta viitseliäisyydestä kiinni aamuisin. Jo erilaisten puurojen reseptejä löytyy kirjasta vaikka kuinka.

Kirja on todellinen aarreaitta ja aionkin tästä edespäin laittaa hieman enemmän aikaa aamiaisen valmisteluun.

Lisäksi haluan mainita: Erityismaininnan kirja ansaitsee kauniista taitosta ja kuvistaan.

Kirjan sivuilta ja resepteistä huokuu hyvä olo ja se jos mikä onkin avain hyvään aamuun ja sitä myötä hyvään päivään.”

SWEET FOOD OF MINE
Lue lisää: Aamupala (www.sweetfoodofmine.com)


Screenshot 2019-08-09 03.30.22.png

Iltalehden Joululahjavinkit

Iltalehti listasi lempikirjansa joululahjoiksi ja Aamupala-kirja ylsi top 10 joukkoon upeassa seurassa!

Kenelle? Joka rakastaa aamiaisia ja kauniita keittokirjoja. Olivat ne sitten arkiaamun nopeita pikapuuroja tai viikonlopun brunsseja.

Hanna Stolt opettaa, että hyvän ja ravitsevan aamiaisen saa loihdittua hetkessä ja se saa voimaan hyvin aamusta iltaan. Hyvä aamupala varmistaa, että verensokeri pysyy tasaisena ja että aineenvaihdunta hyrähtää heti aamusta käyntiin.

Stoltin kirja on kokonaisuus, joka tähtää ihmisen hyvinvointiin. Ruualla on silloin todella iso merkitys. Paksu kirja on täynnä herkullisia valokuvia.”

Lue koko artikkeli


“Hanna Stoltin Aamupala-kirja osui ja upposi minuun. […]

Aamupala-kirjasta löytyy kyllä aamiaisihanuuksia laidasta laitaan. […]

Kirjassa on tuhti satsi aamiaisherkkuja, joten ideat eivät lopu heti kesken. Yli 300 sivua ja kymmeniä ja kymmeniä reseptejä takaa sen, että kun itseltä loppuu ideat, kirjasta ne eivät varmasti lopu.”

52 WEEKS OF DELICIOUSNESS
Lue koko kirjoitus: Keittokirjavinkki ja itsetehty riisifrutti


“Ostin pari viikkoa sitten tämän aivan ihanan Aamupala-kirjan. Siitä ei oikein voi kirjoittaa kuin ylisanoja, koska kirja itsessään on huikean kaunis upeine kuvineen ja reseptit toinen toistaan maukkaampia. Olin keväällä kirjan kirjoittajan Hanna Stoltin Health 360° lempeällä detoxilla (jota muuten suosittelen lämpimästi!), joten olin innoissani kun kirja ilmestyi kauppoihin, koska olin varma että kirjasta löytyy paljon terveellisiä ja mutkattomia superherkkuja, joita voi nauttia hyvillä mielin.”

LOVED ONE DESIGN
Lue lisää: Herkullinen aamiaispatukka


Screenshot 2019-08-09 03.30.22.png

HS Joululahjavinkit

Helsingin Sanomat listasivat joulun alla omat keittokirjasuosikkinsa kuluneelta vuodelta ja Aamupala -kirja mainittiin listalla jo toisena!

“Kun haluaa ostaa lahjaksi ruokakirjan, törmää runsaudenpulaan. Mitä valita, kun kaupoissa on niin paljon vaihtoehtoja?

Ruokakirjoja ilmestyy kiivasta tahtia, eikä Helsingin Sanomien ruokatoimitus ole voinut testata läheskään kaikkia vuoden aikana ilmestyneitä opuksia. Alle on koottu muutama kirja, joista toimitus erityisesti piti.”

Lue koko artikkeli

Screenshot 2019-08-09 03.33.14.png

Kodin Kuvalehti: lahjavinkit

Kodin Kuvalehti listasi “18 mainiota kirjaa jouluksi” ja Aamupala -kirja oli mukana suosikkilistalla!

“Koska joulun jälkeen on aikaa nauttia hitaista aamuista, kirjalle tulee heti käyttöä. Joulumässäjäisten jälkeen houkuttaa terveellinen mustikka-inkiväärituorehillo tai pinaattifrittata.”

Maku-lehti: Koukuttava kirja

“Koukuttava Aamupala-keittokirja on sekä perusteellinen että kaunis, ja onnistuu yhdistämään hyödyn ja nautinnon. Kirjaa lukiessa voi haaveilla tekevänsä aamupalaremontin tai tehdä sen oikeasti. Vaihtoehtoja löytyy monenlaisten raaka-ainevaihtoehtojen kannattajille. Hanna Stoltin tyyli on kannustavan käytännöllinen. Aamupalafriikkinä haluaisin löytää paketistani tämän kirjan ja aloittaa sohvannurkassa suunnittelun, millä aamuherkulla taittaisin alkavat talvikuukaudet.”

Maku-lehti 12/2015

Screenshot 2019-08-09 03.35.21.png

Fit-lehti: treenaajan mukiruokaa

“Kun nainen saapuu treeneistä, nälkä on sellainen, että savanniltakin löytyy säyseämpiä petoja. Ensihätään tehdään mukiruoka. Ainekset mitä kaapista sattuu löytymään -periaatteella teemukiin, sekoitus, mikroon, ping, nam.

Viime aikoina on touhotettu mukiin tehdyistä muffineista ja kakkusista, mutta yhtä hyvin kupposessa syntyy terveellinen ja nopsa aamiaismunakas tai suolainen välipala.”

Fit-lehti 10/2015

Screenshot 2019-08-09 03.36.27.png

Viini-lehti: hyvää heti aamusta

Hyvää heti aamusta

Maistuisiko kotibrunssi tai kauniisti katettu pika-aamiainen? Hanna Stoltin ohjeilla valmistat muum muassa leipiä, muffineja, myslejä sekä aamiaispatukoita.

Kirjan lukuisista resepteistä voi valita omaan aikatauluun sopivimmat: nopeat tai slow food -herkut. Kaunis teos tekee aamuista pehmeitä ihan jo itsessään.”

VIINI-lehti

Screenshot 2019-08-09 03.37.37.png

Kauneus & Terveys

“Syöt sitten aamuisin puuroa, munakasta, leipää tai smoothieta, löydät hyvinvointivalmentaja Hanna Stoltin kirjasta jotain inspiroivaa. Hän antaa ohjeet aamupalaherkkuihin: birchermysliin, bulletproof-kahviin, granolaan ja smoothiekulhoon. Näppärät koodit kertovat, onko ruoka maistunut lapselle tai voiko sitä syödä raakaruokailija. On vaikea valita, mitä kokeilee ensimmäisenä. Miksei aina voi olla aamu?”

KAUNEUS JA TERVEYS

Screenshot 2019-08-09 03.38.51.png

Koti & Keittiö: tämän kirjan ohjeilla aamu alkaa täydellisesti.

“Tämän kirjan ohjeilla aamu alkaa täydellisesti. Kirjassa on esitelty lämpimät puurot, tuorepuurot, myslit, munaruuat, leivät ja leivonnaiset sekä smoothiet. Yhteensä 140 yksinkertaista aamiaisohjetta. Erityistä kiitosta siitä, että resepteissä on selkeät merkinnät esimerkiksi gluteenittomasta tai maidottomasta ohjeesta, tai jos kyseessä on nopea tai slow food. Kuvat ja taitto ovat syötävän kauniit ja kirjan paperi miellyttävän paksua ja laadukasta.”

KOTI JA KEITTIÖ

Screenshot 2019-08-09 03.40.29.png

Ilta-Sanomat: vaihtelua kaurapuuroaamuihin


MIKÄ: Kattava lähes 140 reseptiä sisältävä aamiaiskirja tarjoaa ohjeet kaurapuurosta ja trendismootheista aina itse tehtyihin croissantteihin. Superteos jokaisen aamiaista rakastavan keittiöön.

MIELLYTTI: Järeä perusopus on samaan aikaan trendikäs sekä tavallinen. Mitään raaka-aineita ei nosteta ylitse muiden eikä mitään parjata. Kirjassa ovat sulassa sovussa vehnäiset ja rasvaiset croissantit ja chiasiementuorepuurot. Hyvän fiiliksen opus nostaa hymyn huulille.

MIETITYTTI: Jos vuodessa on reilut sata lauantai- ja sunnuntaiaamua niin kirjasta riittää kokkailtavaa.

MINÄ KOKEILIN: Kirjan hauskimpia reseptejä ovat pika-aamiaiset – mukiruuat ja mikrosämpylät. Itselläni ei ollut mikroa käytettävissä testaukseen, mutta melkein yhtä nopeasti valmistuvat Mummin mantelisämpylät.

Laitoin uunin kuumenemaan 18:.50 ja sämpylät menivät uuniin 18:55. Ne olivat lasten suussa jo 19:15, joten näitäkin voisi kutsua pikasämpylöiksi.”

ILTA-SANOMAT


JÄLLEENMYYJILLE

Tilaa Aamupalakirja myyntiin ottamalla yhteyttä kustantajaan:

Readme.fi

Tiedustelut sähköpostitse: palvelu@readme.fi