Herkullinen piparkakkulatte uudesta VEGE Talvi -kirjasta!

Tämä herkullinen piparkakkulatten ohje on uusimmasta kirjastani VEGE Talvi. Löydät herkullisen Amarula-liköörillä täydennetyn version ohjeen nyt Viinimaasta. :)

Viinimaassa julkaistu versio on vegaaninen, paitsi sekaan lisättävä Amarula-likööri sisältää maitotuotteita. VEGE Talvi -kirjasta löydät vinkit vegaaniseen terästykseen. Tämä latte on toki aivan mahtava herkku ilman terästystäkin. Voit valmistaa sen perinteisesti hellalla kuumennellen tai oman suosikkini, pikaversio: Kaikki blenderiin ja täydellä teholla kunnes alkaa höyry nousta. Talviaamu alkaa aika mukavasti ihanan lempeästi maustetulla piparkakkulattella.

>> Äkkiä siis Viinimaan puolelle, reseptiä kohti! 

Piparkakkulatte, Hanna Stolt, VEGE Talvi (Readme.fi) | Gurmee.net

Facebook Comments
Related Posts

Vastaa

Vegmeals Pehmeä linssibolognese © Hanna Stolt | Gurmee.netPerinteinen porkkanalaatikko © Hanna Stolt | Gurmee.net

By continuing to use the site, you agree to the use of cookies. / Jatkamalla sivuston selaamista, hyväksyt evästeiden käytön. more information / lisätietoja

The cookie settings on this website are set to "allow cookies" to give you the best browsing experience possible. If you continue to use this website without changing your cookie settings or you click "Accept" below then you are consenting to this.

Close / sulje