Maidoton persimonparfait

Tämä ihanan helppo ja herkullinen maidoton persimonparfait on Talvi Detox -ohjelmani reseptistöä. Laitan usein cashewpähkinät yön yli veteen likoamaan, mutta Vitamixilla ne saa onneksi sileäksi vaikka liotus unohtuisikin. Talvi Detoxini perustuu puhtaan ruoan syömiseen ja sitä kautta kehon puhdistukseen ja uudelleen ravitsemiseen.

Tämän annoksen pohjana toimiva pähkinöiden ja kasvimaidon sekoitus on hyvä vaihtoehto maito- tai soijapohjaisille jogurteille. Se on ihanan helppo valmistaa ja on mielestäni todella maukas! Kuten muussakin ruoanlaitossa, pidän siitä, että tämä(kin) ohje on todella helppo ja silti maku on ihanan raikas. Terveellinen ruokailu ei suinkaan ole vaikeaa tai ankeaa :)

Detox-kursseille osallistuneet kertovat yleensä energiatason kohoavan nopeasti ensimmäisten päivien jälkeen ja toinen tyypillinen seuraus on ihon kirkastuminen ja puhdistuminen. Oma kokemukseni tukee tätä. Sokerin pois jättäminen ja kasvisvoittoinen “täysiruoka” tekee hyvää koko kropalle. Tässä siis inspiraatiota tähän alkutalveen :)

Helppo ja nopea maidoton persimonparfait

Maidoton persimon parfait © Hanna Stolt | Gurmee.net

2 annosta

Ainekset

 • 1¼ dl liotettuja raakoja cashewpähkinöitä (Liota 20 – 60 min)
 • 1¼ dl makeuttamatonta mantelimaitoa tai kookosmaitoa pahvitölkistä
 • ½ tl vaniljaa
 • ¾ dl kaurahiutaleita (ei tarvitse keittää!)
 • 1 rkl hampunsiemeniä
 • 2½ dl persimonia paloina

Valmistus

 1. Yhdistä cashewpähkinät, mantelimaito ja vanilja. Blendaa kunnes seos on tasaisen kermaista.
 2. Lado annokset kuppiin kerroksittain: nokare cashew-kermaa, lusikallinen persimonia, päälle kaurahiutaleita ja
  hampunsiemeniä.
 3. Nauti!
Facebook Comments
Related Posts

Vastaa

Hanna Stolt | Gurmee.netMehevät porkkanamuffinsit © Hanna Stolt | Gurmee.net © Hanna Stolt | Gurmee.net

By continuing to use the site, you agree to the use of cookies. / Jatkamalla sivuston selaamista, hyväksyt evästeiden käytön. more information / lisätietoja

The cookie settings on this website are set to "allow cookies" to give you the best browsing experience possible. If you continue to use this website without changing your cookie settings or you click "Accept" below then you are consenting to this.

Close / sulje