Melaleuca Touch (teepuuöljy) syyskuun tuotteena

Syyskuun kuukauden tuote on doTERRAlla Melalauca Touch. Kirjoitin juuri päivää ennen kuukauden tarjousten julkistamista suhteestani teepuuöljyyn Facebook-ryhmässäni Eteeriset öljyt hyvinvoinnin tukena:

Minulle on jäänyt jostain teini-iästä kummalliset fiilikset teepuusta. Muistan, miten hormonien heitellessä turvauduin Body Shopin teepuuöljytuotteisiin ja jotenkin tuoksumaailmasta jäi luotaantyöntävä olo. Nuo teepuuöljytuotteet myös tuntuivat kuivattavan ihoa melkoisesti, joten en lämmennyt ajatukselle Melaleucan käytöstä alkuun laisinkaan. Öljypullo tuli aloituspakkaukseni mukana, mutta en ymmärtänyt mihin sitä haluaisin koskaan käyttää.

Sitten osallistuttuani Oil Campiin sain jonkin asteisen valaistumisen :D Melaleuca ei ole mikään finniöljy. Tai toki se sopii loistavasti ihon epäpuhtauksien torjuntaan, mutta se on huomattavasti monipuolisempi! Käytän Melaleucaa nykyään aina jos saan ihooni haavan tai se on muuten tulehtuneen oloinen. Kun kerran kuussa leuan ja poskien alueelle tahtoo väkisin alkaa ilmestyä pieniä näppyjen alkuja – sipaisen Melaleuca touchista ohuen kerroksen iholle. Kun lasten peppu on punainen (ja siksi kutiaa), sekoitan melaleucaa ja laventelia kookosöljyyn ja suihkaisen öljysekoitusta pepulle iltapesujen ohessa ja iho rauhoittuu nopeasti!

doTERRAn Melaleuca ei myöskään ole niin pistävän hajuinen kuin muistikuvani niistä teini-iän teepuupuhdistusaineista oli. Sen tuoksu on puhdas, raikas. Pidän aivan erityisesti helppokäyttöisestä Touch-mallista, joka on valmiiksi laimennettu. Ostin yhden touch-rollerin ja olen sen jälkeen vain täyttänyt sen itse laimentamallani melaleuca-kookosöljyseoksella. Näin rolleri on helppo tunnistaa ja käyttää.

Melaleucalla on myös immuunisuojaa vahvistavia ominaisuuksia sisäisesti käytettynä. Tätä en ole vielä testannut, mutta kenties seuraavan kerran kun pöpöt pääsevät yllättämään. ;) Laimennus on ehdoton Melaleucan kanssa.

Se on myös ilmaan diffusoituna puhdistava öljy. Mahtava tuki siivouspäivänä!

Jos olet kiinnostunut kuulemaan lisää eteerisistä öljyistä, seuraa Eteeristen öljyjen peruskursseja Facebook-sivullani tai ota yhteyttä niin voimme käydä yhdessä tarkemmin läpi, miten öljyistä olisi juuri sinulle apua. Yhteystietoni löydät sivun alalaidasta ja vastaan Facebookin inbox-viesteihin sekä blogin kommentteihin nopeaan tahtiin :)

Facebook Comments
Related Posts
Showing 2 comments
  • Jael

    Minulla on aina pikkupullo teepuuöljyä kotona, se on auttanut niin moneen vaivaan. Mutta se haju on aika epämiellyttävä…

    • Hanna

      Olen huomannut, että teepuuöljyjen tuoksuissa on todella isoja eroja, mikä ymmärtääkseni johtuu öljyjen puhtaudesta. Iso osa kaupoissa myytävistä eteerisistä öljyistä on tavalla tai toisella väärennettyjä, mikä tietenkin vaikuttaa myös tuoksuun. Näissä doTERRAn öljyissä joita itse käytän, teepuuöljy tuoksuu edelleen teepuulta, mutta haju ei ole pistävä ainakaan omaan nenääni, vaan enemmänkin raikas. Öljyjen joka ikinen erä testataan perusteellisesti yrityksen sekä kolmansien osapuolien toimesta, mikä takaa ettei niitä ole väärennetty tai esim. laimennettu. On upeaa, miten luonnosta löytyy apua moneen vaivaan :) Mihin kaikkeen olet itse teepuuta käyttänyt?

Vastaa

Mandariiniskonssit © Hanna Stolt | Gurmee.netChiavispipuuro © Hanna Stolt | Gurmee.net

By continuing to use the site, you agree to the use of cookies. / Jatkamalla sivuston selaamista, hyväksyt evästeiden käytön. more information / lisätietoja

The cookie settings on this website are set to "allow cookies" to give you the best browsing experience possible. If you continue to use this website without changing your cookie settings or you click "Accept" below then you are consenting to this.

Close / sulje