Mitä vegaanille yskään?

Olin oikeastaan ilahtunut lukiessani Vegaani-sivulla Facebookissa, että läkäri oli ehdottanut hunajaa lapsen yskään. Eli lääkkeitä tai muita ihmedroppeja, vaan vanhaa kunnon hunajaa. Mutta entä jos olet vegaani ja haluat mieluummin tarjota lapsellesikin vegaaneja vaihtoehtoja? Hunaja ei kuulu vegaanin kaappiin, sillä se on eläinkunnan tuote.

Blogissani on mustistaseljanmarjoista valmistettavan yskänsiirapin ohje, josta saat helposti vegaanisen version vaihtamalla hunajan agavesiirappiin tai omaan suosikkiini, inkiväärisiirappiin. Toimii hyvin!

Mutta tuota siirappia tehokkaamman avun olen itse saanut eteerisistä öljyistä. Ne tehoavat ainakin meidän perheessä hämmästyttävän nopeasti myös yskään. Tässä yksinkertainen ohje öljysekoitukseen jota valmistan yskän vaivatessa.

Eteeriset öljyt yskään © Hanna Stolt | Gurmee.net

Reseptissä käytetään Breathe-öljysekoitusta. Sekoitus on edullinen tapa saada useamman eteerisen öljyn hyödyt ostamatta pulloa jokaista. Breathe-sekoituksessa on laakerinlehteä, eucalyptusta, piparminttua, melaleucaa, sitruunaa, kardemummaa, ravintsaraa ja ravensaraa. Eucalyptus on sellainen eteerinen öljy, jota ei kannata tuosta vain antaa lapsille ja sen puhtaudesta kannattaa olla todella tarkkana. DoTerra on erikseen maininnut, että yrityksen eucalyptusöljy sopii myös lapsille.

Eteeriset öljyt yskään © Hanna Stolt | Gurmee.net

Eteeristen öljyjen sekoitus kun yskä vaivaa

1 roll-on pullo

  • 25 tippaa Breathe -eteeristä öljysekoitusta
  • 10 tippaa melaleucaa (eteeristä teepuuöljyä)
  • 5 tippaa piparminttua
  • fraktioitua kookosöljyä

Mittaa tipat pullon pohjalle ja täytä pullo fraktioidulla kookosöljyllä.

Ravista pulloa niin että öljyt menevät sekaisin.

Levitä öljyä kaulalle ja rintakehälle, kun yskä vaivaa. Voit myös levittää sitä kämmenille ja nostaa käadet kupiksi suun ja nenän ympärille ja hengitellä rauhassa muutama hengitys.

***

Tärkeää eteerisistä öljyistä!

Eteerisissä öljyissä ja niiden laadussa on valtavia eroja! Päädyin itse DoTerran tuotteisiin nimenomaan niiden puhtauden takia. En tiedä mitään muuta yritystä maailmassa, joka satsaisi niin paljon tuotteiden puhtauteen ja niiden laboratoriotestaukseen.

Jos olet kiinnostunut DoTerran öljyistä, ota minuun yhteyttä niin avataan sinulle oma tili, jolla saat tuotteiden normaalihinnoista n. 25% alennusta. Samalla saat minulta tukea ja apua tuotteiden käytössä.

Voit myös seurata eteerisiin öljyihin keskittynyttä Facebook-ryhmääni Eteeriset öljyt hyvinvoinnin tukena :)

Eteeriset öljyt yskään © Hanna Stolt | Gurmee.net

Facebook Comments
Related Posts

Vastaa

Lime & laventeli pönttöpommit © Hanna Stolt | Gurmee.netpipiöljy / vaippaihottumaöljy | Gurmee.net

By continuing to use the site, you agree to the use of cookies. / Jatkamalla sivuston selaamista, hyväksyt evästeiden käytön. more information / lisätietoja

The cookie settings on this website are set to "allow cookies" to give you the best browsing experience possible. If you continue to use this website without changing your cookie settings or you click "Accept" below then you are consenting to this.

Close / sulje