Amarula-chia-suklaavanukas

Tämä Amarulalla maustettu chia-suklaavanukas on aikuisten herkku. Suklaavanukas on ihanan helppo valmistaa ja eteläafrikkalainen Amarula Marula Fruit Cream -likööri antaa sille erittäin hyvän säväyksen. Jotenkin minuun vetoaa näin lämpiminä alkukesän päivinä erityisen yksinkertaiset ja helpot herkut. Siihen kategoriaan sopivat mitä parhaiten chia-vanukkaat, jotka valmistuvat kuin itsestään.

Helppo kesäherkku valmistuu kuin itsestään

Suklainen chia-vanukas syntyy taateleista, kaakaojauheesta, mantelimaidosta sekä Amarula-likööristä. Ainekset sekoitetaan nopeasti yhteen ja sen jälkeen vanukas valmistuu itsekseen jääkaapissa. Tässä ohjeessa olen käyttänyt koristeluun kaakaonibsejä ja vadelmia, mutta vielä kesäisempi annos syntyy kun käytät koristeluun tuoreita kauden hedelmiä!

Amarula chia-suklaavanukas © Hanna Stolt | Gurmee.net

Amarula-liköörillä syntyy chia-suklaavanukkaan hienostunut makumaailma

Amarulan maku sopii suklaavanukkaaseen mielestäni suorastaan täydellisesti. Se tuo esiin aivan uudenlaisen makuvivahteen ja yksinkertainen chia-suklaavanukas muuntuukin elegantimmaksi jälkiruokaherkuksi. Tarjoa jälkiruoka korkeavartisista laseista ja saat annoksesta juhlavamman!

Resepti

Lähetin reseptin suoraan Viinimaalle joten tarkemman ohjeen voit noutaa sieltä: Amarulalla maustettu chia-suklaavanukas.

Amarulalla maustettu suklaa-chiavanukas © Hanna Stolt | Gurmee.net

SPONSSI-INFO: Tätä kirjoitusta ei ole sponsoroitu eikä sen tekemisestä ole maksettu.

Facebook Comments
Related Posts

Vastaa

Omenainen chia-puuro © Hanna Stolt | Gurmee.netTäytetyt kyssäkaalit © Hanna Stolt | Gurmee.net

By continuing to use the site, you agree to the use of cookies. / Jatkamalla sivuston selaamista, hyväksyt evästeiden käytön. more information / lisätietoja

The cookie settings on this website are set to "allow cookies" to give you the best browsing experience possible. If you continue to use this website without changing your cookie settings or you click "Accept" below then you are consenting to this.

Close / sulje