Vihermehu kahdelle

Vihreiden syöminen on tärkeää terveydellemme. Joskus ei välttämättä jaksaisi kuitenkaan nakertaa kaalinlehteä joten vaihtoehtoinen muoto vihreiden nauttimiseen voi olla paikallaan. Oletko koskaan kokeillut vihreää mehua? Mehustimella saa nopeasti aikaan upean vihreän mehun josta kehosi on helppo imaista itseensä kaikki ravintoaineet.

Jos et satu omistamaan mehustinta, ei hätää. Voit tehdä vihreän mehun tai smoothien myös blenderillä. Kehosi joutuu vain työskentelemään tämän mehun kanssa aavistuksen enemmän. Verkosta löytyy paljon ohjeita erilaisten vihreiden mehujen tekoon ja voit tehdä oman versiosi omista lempivihreistäsi. Sekoittele eri makuja rohkeasti!

Vihermehu kahdelle

Vihermehu | Gurmee.net

  • 4 lehtikaalin lehteä
  • 2 vihreää omenaa (Granny Smith)
  • n. 15 cm pala kurkkua
  • reilu kourallinen tuoretta pinaattia
  • kourallinen tuoretta persiljaa
  • n. 3 cm pala tuoretta inkivääriä

Valmistus

Mehusta kaikki ainekset keskenään ja nauti mehu saman tien!

 

Lisää aamupala ja -juomavinkkejä löydät kirjastani Aamupala – hyvinvointi alkaa aamusta!

Jos haluat saada pikakurssin vihersmoothiesta, voit nyt ostaa Vihersmoothiet – e-kirjani edullisesti suoraan blogin kaupasta.

Aamupalakirja_kansi (1)

Facebook Comments
Related Posts

Vastaa

Sekokakku © Hanna Stolt | Gurmee.netMarjasmoothie | Gurmee.net

By continuing to use the site, you agree to the use of cookies. / Jatkamalla sivuston selaamista, hyväksyt evästeiden käytön. more information / lisätietoja

The cookie settings on this website are set to "allow cookies" to give you the best browsing experience possible. If you continue to use this website without changing your cookie settings or you click "Accept" below then you are consenting to this.

Close / sulje