Tofu scramble eli tofukokkeli

Tykkään yksinkertaisesta ja herkullisesta ruoasta. Viime päivinä olen tehnyt tällaisia maukkaita tofukokkeleita, hyödyntäen samalla vähän kaikkea mitä jääkaapista sattuu löytymään. Myös meidän 1,5-vuotias on syönyt näitä innolla :) Tällä kertaa tein kokkelin seuraavista aineista:

  • ½ kesäkurpitsa
  • 1 punainen paprika
  • 1 tofu kuutio (luomua, aina kun kyseessä on soijatuote!)
  • yli jäänyttä täysjyväspaghettia
  • tilkka itse tehtyä ketsuppia
  • tilkkau shoyu soijakastiketta
  • seesaminsiemeniä
  • kookosöljyä

Kuutioi kesäkurpitsa ja paprika (poista siemenet). Kuullota kasviksia pannulla kunnes ne ovat omaan makuusi sopivan pehmeitä. Lisää sitten tofu – voit murskata sen sekaan käsin – ja spaghetti jos sellaista sattuu kaapista löytymään. Maustaketsupilla ja soijakastikkeella ja sekoita hyvin. Tarjoile seesaminsiemenien kanssa.

Niin yksinkertaista ja hyvää!

Facebook Comments
Related Posts

Vastaa

Kookos-chiavanukas © Hanna Stolt | Gurmee.netAurinkoinen chia-puuro © Hanna Stolt | Gurmee.net

By continuing to use the site, you agree to the use of cookies. / Jatkamalla sivuston selaamista, hyväksyt evästeiden käytön. more information / lisätietoja

The cookie settings on this website are set to "allow cookies" to give you the best browsing experience possible. If you continue to use this website without changing your cookie settings or you click "Accept" below then you are consenting to this.

Close / sulje