Kookos-chiavanukas

Tämä kookos-chiavanukas on herkullista aamiaisena tai jopa jälkiruokana. Yksinkertainen tehdä ja herkkua. Pelkän kookosmaidon käyttäminen tuo paremmin esiin kookoksen maun, mutta itse pidän koostumuksesta enemmän kun laitan puolet määrästä mantelimaitoa. Sain idean tähän vanukkaaseen JessieMonds.com blogista, mutta muokkasin ohjetta melko lailla :)

1- 2 annosta, riippuen nälästä :)

  • 2 dl kookosmaitoa TAI
  • 1 dl kookosmaitoa + 1 dl mantelimaitoa
  • ½ dl kookosvettä
  • 3 rkl chia siemeniä
  • ½ – 1 tl vaniljajauhetta tai yhden vaniljatangon siemenet
  • ½ – 1 limen mehu
  • 1-2 rkl agavesiirappia

Tarjoiluun:

  • Tuoretta ananasta paloiteltuna
  • Pistaasipähkinöitä rouhittuna
  • Kookoshiutaleita

Sekoita kookosmaitoon tai kookosmaito+mantelimaitoon chia-siemenet, vaniljajauhe, limen mehu, kookosvesi ja agavesiirappi. Sekoittele seosta n- 10 min välein muutmaan kerran jotta chia-siemenet eivät klimppiintyisi yhteen. Peitä sitten kannella/kelmulla ja laita jääkaappiin yöksi.

Seuraavana aamuna kokoa annos kerrostamalla chia-vanukasta, ananasta, kookoshiutaleita sekä pistaasirouhetta lasiin tai kulhoon.

Nauti!

Kookos-chiavanukas © Hanna Stolt | Gurmee.net

Facebook Comments
Related Posts

Vastaa

Tahini-lehtikaalisipsit © Hanna Stolt | Gurmee.netTofu scramble © Hanna Stolt | Gurmee.net

By continuing to use the site, you agree to the use of cookies. / Jatkamalla sivuston selaamista, hyväksyt evästeiden käytön. more information / lisätietoja

The cookie settings on this website are set to "allow cookies" to give you the best browsing experience possible. If you continue to use this website without changing your cookie settings or you click "Accept" below then you are consenting to this.

Close / sulje