Tahini-lehtikaalisipsit

Tässä mitä sekoitin kaalisipseihini tällä viikolla:

  • 1 rkl tahinia
  • 0,5 sitruunan mehu
  • 1 tl hunajaa (vegaaniversioon esim. agavea tai riisisiirappia)
  • kanelia (ceylon)
  • 0,5 tl suolaa (celtic)

Pese kaalinlehdet huolellisesti ja revi tai leikkaa ne suupalan kokoisiksi paloiksi. Sekoita kaikki ainekset ja hiero ne kaalinlehtien pintaan. Kuivata kaalisipsit tavallisessa uunissa matalimmalla lämmöllä, ovi hieman raollaan tai kuivurissa (niin nopeaa ja helppoa!). Kaalisipsit säilyvät yllättävän pitkään rapeina ja herkullisina kun säilytät niitä kannellisessa lasiastiassa. En koskaan säilö sipsejä muovirasioissa tai -pusseissa, sillä niissä maku ja koostumus muuttuu nopeasti ja radikaalisti.

Nämä sipsit maistuivat superhyviltä ja jopa lapset ihastuvat niihin :)

Tahini-lehtikaalisipsit © Hanna Stolt | Gurmee.net

Facebook Comments
Related Posts

Vastaa

Kookos-chiavanukas © Hanna Stolt | Gurmee.net

By continuing to use the site, you agree to the use of cookies. / Jatkamalla sivuston selaamista, hyväksyt evästeiden käytön. more information / lisätietoja

The cookie settings on this website are set to "allow cookies" to give you the best browsing experience possible. If you continue to use this website without changing your cookie settings or you click "Accept" below then you are consenting to this.

Close / sulje