Pesto-boston ja arvonta

Kirjoittelin pesto-boston kokeilustani Kohokohtaan ja päätin pistää kirja-arvonnan pystyyn tänne oman blogin puolelle.

» Pesto-bostonin ohjeeseen voit tutustua Kohokohdan puolella. Ohje on Hellapoliisin keittokirjasta Leipäherkut ja oli aivan huippuohje! Suolainen bostonkakku olisi erinomainen tarjoiltava esimerkiksi brunssilla tai kahvipullanakin perinteisten makeiden herkkujen sijaan tai miksei niiden kyljessäkin. Pulla jäi ihanan meheväksi sisältä, kiitos peston ja parmesaanin. Nam!

Pesto-boston © Hanna Stolt | Gurmee.net

Pesto-boston © Hanna Stolt | Gurmee.net

Arvonta

leipaherkutLeipäherkut-kirjasta löydät 73 leipäruokaa joista osa on myös gluteenittomia. Kirjan ohjeista osa on leivän “kuorruttamiseen” ja osa leivän leipomiseen suuntautuvia. Joukosta löytyy myös pari leipäkakun ohjetta. Yksinkertaisesti sanottuna, jos rakastat leipää, tämä kirja kuuluu keittiön hyllyllesi! Nyt saat myös tilaisuuden voittaa kirjan itsellesi. Arvonta suoritetaan Raffecopterin arvontakilkkeellä, sillä viimeisimpiin arvontoihin on osallistunut jo sen verran porukkaa, että lippulappujen askarteluun menee vähän turthan paljon aikaa. 

Tässä arvonnassa voit itse vaikuttaa omiin voittomahdollisuuksiisi eri tavoin. Löydät vaihtoehdot alla olevasta arvontaikkunasta. Voit tuttuun tapaan jättää kommentin blogiin (mutta muista ilmoittautua arvontaan silti Rafflecopterin kautta sillä suoritan arvonnan sitä kautta. Systeemi vaatii FB- tai sähköpostin heti alkuun jotta saan sinuun yhteyttä jos arpaonni osuu omalle kohdallesi.) tai valita muita itsellesi sopivia tapoja :) Onnea matkaan!

Arvonta suoritetaan perjantaina 16.2. ja osallistumisaika päättyy perjantaina klo 12.00. Ilmoitan voittajan perjantai-iltapäivän aikana :)

a Rafflecopter giveaway

edit 17.2. Voittaja arvottu!

Onnea Nina Jylhä – olen sinuun yhteydessä niin sovitaan kirjalähetyksen detaljeista :) Kiitos kaikille arvontaan osallistuneille! Uutta tiedossa lähiaikoina, stay tuned!

 

DSC_0367_2

Facebook Comments
Related Posts
Showing 11 comments
 • JennaO

  Apua miten ihana arvonta! Meillä leivotaan paljon leipää yhdessä miehen kanssa. Hän on niin innostunut, että haaveilee jo omasta pikku leipomosta :D Tämän kirjan tahtoisin antaa hänelle inspiraatioksi :)

 • Siinatar

  Mukaan arvontaan!

 • MarjaKoo

  Mukaan arvontaan! En tosin tiedä, osasinko oikein tuohon Rafflecopteriin osallistua…

 • Sussukka

  Mukana arvonnassa.

 • Susanna

  Mukana :)

 • Annika.J

  Mukana arvonnassa :)

 • Noora

  Mukana arvonnassa :)

 • Halejo

  Vaikuttaapa mielenkiintoiselta kirjalta. Erityisen mukavaa, että siinä on myös gluteenittomia reseptejä! Toki myös ne muut voi tuunata varmaan sellaisiksi vaihtamalla jauhot… Veikkaan joka tapauksessa, että tuosta saisi hyviä vinkkejä ja inspiraatiota. :) Yritin osallistua arvontaan jo tuon Rafflecopterin kautta, mutta taisin vahingossa lähettää sitä kautta tyhjän viestin…

 • Elise H.

  Yritin osallistua, mutta voi olla ettei onnistunut, ei ainakaan kysynyt sähköpostia. En oikein tiedä kuinka tuota systeemiä pitäisi käyttää.

  • Hanna

   Lasken sinut mukaan arvontaan :)

 • Tiia Kemppi

  Vau ihanaa ! Ehdottomasti mukaan :)

Vastaa

Mukiinmenevät Runebergin tortut © Hanna Stolt | Gurmee.netViisi tiibetiläistä © Hanna Stolt | Gurmee.net

By continuing to use the site, you agree to the use of cookies. / Jatkamalla sivuston selaamista, hyväksyt evästeiden käytön. more information / lisätietoja

The cookie settings on this website are set to "allow cookies" to give you the best browsing experience possible. If you continue to use this website without changing your cookie settings or you click "Accept" below then you are consenting to this.

Close / sulje