Talvi-ihon detoxia ja hemmottelua

Olen jo pitkään halunnut kokeilla Kypriksen kahta kasvonaamiota, mutta myönnän pohtineeni olisivatko tuotteet investoinnin arvoisia. Kasvonhoitorutiineihini kuuluvat jo Kypriksen antioxidant dew joka on pelastanut aiemmin pintakuivan ihoni. Koska antioxidant dew on todella kevyt seerumi, se ei riitä iholleni sellaisenaan ja suljenkin sen tarjoaman kosteuden ihoon Kypriksen Beauty Elixir I – 1000 Roses öljyllä joka on superkosteuttava! Vain pari tippaa kerrallaan ja jo tämä kaksikko pitää ihon aivan upeassa kunnossa.

Kiireinen elämä ja liian vähä uni vievät kuitenkin ajoittain veronsa ja kaipaan niin fyysisesti kuin henkisestikin pientä breikkiä. Minihemmotteluhetkeä arjen keskelle. Niinpä päätin viime viikolla, että koska kokemukseni Kypriksen muista tuotteista ovat olleet niin positiiviset, luotan siihen, että nämä naamiotkin ovat rahan arvoisia. Miten kävi?

Kypris Deep Forest Clay & Glow Philter © Hanna Stolt | Gurmee.net

Kypris Deep Forest Clay © Hanna Stolt | Gurmee.net

Kypriksen puhdistava Deep Forest Clay on jotain huumaavan ihanaa. Sen tuoksu vei minut välittömästi lapsuuden kesiin, kesäsaunaan, siihen miltä puu tuoksuu auringonpaisteessa.. Aivan huikea elämys jo pelkän tuoksun puolesta! Naamion luvataan kuorivan, kirkastavan ja pehmentävän ihoa sekä avaavan tukkeumia. Ainesosista löytyvät savi, merisuola, levä, lääkinnälliset puu-uutteet sekä lehdistä ja kukista saatavat aktiiviaineet. Eikä mitään turhaa tai synteettistä.

Kypris Deep Forest Clay kokeilussa | Gurmee.net

Annoin naamion vaikuttaa 15-20 minuuttia ja huuhtelin sen sitten hellästi hieroen pois. Naamio oli juuri sopivasti kuoriva herkälle iholleni joka on poskipäiltä etenkin taipuvainen punoitukseen. Tulen käyttämään naamiota noin kerran viikossa vaikka mieli tekisi toistaa rituaali joka ilta, sen verran tehokkaalta naamio tuntui. Olen pitänyt valtavasti May Lindstromin Problem Solver naamiosta, jota käytän myös oikuttelevaan päänahkaani :) Mutta tälle Deep Forest Claylle on nyt varattu pysyvästi paikka kylpyhuoneen hyllyltäni. Jo pelkästään sen tarjoama aromaterapeuttinen kokemus saa minut palaamaan purkille uudestaan ja uudestaan. Purkki tuntuu melko pieneltä, mutta kuten öljyjenkin kanssa, tuote on todella riittoisa.

Kypris Glow Philter kokeilussa | Gurmee.net

Pesun jälkeen kasvojen iho tuntui ja näytti todella hyvältä – raikkaalta ja ravitulta. Vain aavistuksen punoitusta löysin hiusrajasta, kuten iholleni usein käy tehokkaan naamion jälkeen. Deep Forest Clay saa 5/5 tähteä minulta.

Syväpuhdistuksen jälkeen seuraa minun maailmassani syväkosteutus. Testissä tällä kertaa Kypriksen Glow Philter Mask. Aivan eri tyyppinen naamio kuin Deep Forest Clay. Siinä missä Deep Forest Clay oli todella maanläheinen ja aromaattinen, Glow Philter on kevyt, raikas ja kostea. Sen koostumus on geelimäinen ja tuoksu raikas. Tuote on todella riittoisa! Pienen pieni nokare leviää helposti ja nopeasti koko kasvoille.

Kypris Glow Philter © Hanna Stolt | Gurmee.net

Glow Philter lupaa lopputulokseksi puhtaan, kirkkaan ihon ja huokoset, pehmeän ihon pinnan ja raikkaan hehkun. Voin allekirjoittaa tämän väittämän. Aiemmin (=nyt jo vuosia sitten, onneksi) käyttämäni synteettiset kosteusnaamiot ovat aina tuntuneet tekevän ihon pinnalle kalvon ja iho on jäänyt jotenkin inhottavan tuntuiseksi jälkeen päin. Glow Philter tuntuu käytössä siltä kuin siitä imeytyisi kosteus syvälle ihoon ja pesun jälkeen iho tuntuu vain puhtaalta ja raikkaalta, hengittävältä. Toisin kuin Deep Forest Clayta, tätä tuotetta uskaltaisin käyttää useammankin kerran viikossa. Tuotteessa ei ole mekaanista kuorintaa, vaan sen kuorinnallinen teho perustuu hedelmähappokuorintaan, jonka koen hellemmäksi ja vähemmän ärsyttäväksi herkälle iholleni.

Viimeistelin hemmotteluhoidon tutuilla Antioxidant Dew’lla ja parilla tilappa 1000 Roses -öljyä. Kesäaikaan tähän olisi riittänyt suihkaus kasvovettä ja pari tippaa Antioxidant Dew’ta, mutta talvisin ihoni kaipaa kaiken avun mitä tarjolla on pysyäkseen kosteana. Olen vain tyytyväinen, että olen löytänyt tuotteet joilla saan ihon pidettyä optimaalisessa kunnossa ympäri vuoden ja vältyn aiemmin minua piinanneelta pintakuivalta iholta ja sen vitsauksilta.

Kypris Deep Forest Clay & Glow Philter © Hanna Stolt | Gurmee.net

Kypris Deep Forest Clay & Glow Philter © Hanna Stolt | Gurmee.net

Aikaa tähän hemmottelurituaaliin kului yhteensä varmaan lähemmäs tunti siitä kun aloitin, mutta se oli niiiin sen arvoista! Tunti viikosta itselle, omaan hyvinvointiin, ei ole lainkaan huono satsaus. Tuloksena iho joka hohtaa kuulaana. Kuulaan, pehmeän ja hyvin kosteutetun ihon hyviä puolia on myös se, että sen meikkaaminen sujuu huomattavasti huolettomamminja meikki kestää paremmin koko päivän, kun se ei rapistu pintakuivan ihon mukana tai ui matkoihinsa rasvaisen ihon pinnalta.

Tästä tuli nyt huikea hehkutus joten lienee paikallaan myös mainita, että olen ostanut kaikki kirjoituksessa mainitut tuotteet ihan omine rahoineni, eikä tätä kirjoitusta ole sponsoroitu. Linkit kulkevat kaikki Liinu’n verkkokauppaan ja tämä johtuu siitä, että Liinu on oma luottopaikkani, kun haluan ostaa korkealaatuisia ihonhoitotuotteita ja kaikki artikkelissa mainitsemani tuotteet olenkin kyseisestä kaupasta hankkinut.

Facebook Comments
Related Posts

Vastaa

Verkkokaupassa nyt uusin Vitamix Ascent 3500i ja Klarna maksutavat! Piilota tämä ilmoitus

Kaalipizzaburgeri © Hanna Stolt | Gurmee.net

By continuing to use the site, you agree to the use of cookies. / Jatkamalla sivuston selaamista, hyväksyt evästeiden käytön. more information / lisätietoja

The cookie settings on this website are set to "allow cookies" to give you the best browsing experience possible. If you continue to use this website without changing your cookie settings or you click "Accept" below then you are consenting to this.

Close / sulje