Raakapallot – helppo ja ravinteikas välipala

Testasin joulun alla jo pitkään kaupan hyllyllä minua houkutellutta Go Greenin Go Raw ball mixiä. Valmiiseen siemenmixiin sekoitetaan vain vesi ja massa työstetään sopivan karkeaksi monitoimikoneella tai blenderissä. Kylmään hetkeksi ja pallot ovat valmiita nautittavaksi.

Go Raw raakapallot © Hanna Stolt | Gurmee.net

Pallot oli ihanan helppo valmistaa. Jos et ole koskaan ennen testannut raakaruokia, mutta ajatus houkuttelee, tässä on ainakin matalan kynnyksen kokeilu valmiina!

Go Raw raakapallot © Hanna Stolt | Gurmee.net

Ainoa mikä ei onnistunut niin helposti, oli pallojen pinnan kuorruttaminen siemenillä ja gojimarjoilla, mikä oli tietty extra-steppi siihen mitä ohjeessa mainittiin. Mutta kun tykkään näteistä palleroista :) Ehkä siemenet olisivat tarttuneet pintaan paremmin jos olisin kostuttanut sitä enemmän..? No, tämä ei kuitenkaan makua haitannut.

Go Raw raakapallot © Hanna Stolt | Gurmee.net

Lapset olivat perinteisen epäluuloisia eivätkä suostuneet maistamaan palloja. Aikuisille kelpasi. Tällaiset energia/välipalapallto ovat tosi näppäriä ottaa vaikka mukaan töihin lähtiessä tai napata kotona jääkaapista pikkunälän yllättäessä.

Go Raw raakapallot © Hanna Stolt | Gurmee.net

Facebook Comments
Related Posts

Vastaa

Ruusukaali-tattaripannu © Hanna Stolt | Gurmee.net

By continuing to use the site, you agree to the use of cookies. / Jatkamalla sivuston selaamista, hyväksyt evästeiden käytön. more information / lisätietoja

The cookie settings on this website are set to "allow cookies" to give you the best browsing experience possible. If you continue to use this website without changing your cookie settings or you click "Accept" below then you are consenting to this.

Close / sulje