Marjaisa pannukakku

Pyöräytin tämän pannukakun eräänä iltana viime viikolla. Pannukakku on lastemme suurta herkkua ja sitä on hauska tehdä yhdessä. Tuttua reseptiä on helppo varioida ja lisään sekaan usein esim. lupiini- tai mantelijauhoja ruokaisuutta lisäämään. Marjat ja pähkinät sopivat pannukakun sekaan myös hyvin. Tämän pannarin tein maidottomana ja lisäsin sekaan mustikoita sekä manteleita. Hyvää tuli :)

IMG_4154

Marjaisa pannukakku

  • 1 litra makeuttamatonta mantelimaitoa (voit korvata tavallisella maidolla)
  • 4 kananmunaa
  • 3 dl maalaisvehnäsihtiä (Malmgårdin hieno vehnäjauho vanhemmasta vehnälajikkeesta)
  • 2 dl täysjyvävehnäjauho (maalaisvehnää tämäkin)
  • 3 rkl hunajaa
  • 1 tl ruususuolaa
  • 2 rkl gheetä (=kirkastettua voita. Tätä sattui olemaan käsillä. Voit hyvin korvata tavallisella voilla)
  • pinnalle: mustikoita, karhunvatukoita ja mantelilastuja

Sekoita kulhossa mantelimaito, kananmunat, jauhot, hunaja, suola ja ghee. Kaada leivinpaperilla suojatulle tai voidellulle syvälle pellille. Ripottele pinnalle marjoja sekä mantelilastuja tai -rouhetta. Paista 200°:ssa kunnes pannukakku on kypsä ja pinnalta kullanruskea, noin 20 min.

Facebook Comments
Related Posts

Vastaa

Health Punch © Hanna Stolt | Gurmee.netMaapähkinäfudge © Hanna Stolt | Gurmee.net

By continuing to use the site, you agree to the use of cookies. / Jatkamalla sivuston selaamista, hyväksyt evästeiden käytön. more information / lisätietoja

The cookie settings on this website are set to "allow cookies" to give you the best browsing experience possible. If you continue to use this website without changing your cookie settings or you click "Accept" below then you are consenting to this.

Close / sulje