Health Punch mocktail

Alkoholittomat mocktailit ovat ihan parhaita minun mielestäni. Niitä voi tarjoilla kaikille brunssille tai juhliin osallistuville ja ne jotka haluavat, voivat helposti terästää juomansa. Paljon helpommaksi eivät juomatarjoilut voi muuttua. :) Sain ilokseni kuvata tämän Novelle mocktailin ja samalla pääsin maistelemaan raikasta juomaa. Suosittelen testaamaan!

Health Punch mocktailin ohjeen löydät Novellesta

Health Punch © Hanna Stolt | Gurmee.net

Facebook Comments
Related Posts

Vastaa

Quinoa-kikhernepallot © Hanna Stolt | Gurmee.net

By continuing to use the site, you agree to the use of cookies. / Jatkamalla sivuston selaamista, hyväksyt evästeiden käytön. more information / lisätietoja

The cookie settings on this website are set to "allow cookies" to give you the best browsing experience possible. If you continue to use this website without changing your cookie settings or you click "Accept" below then you are consenting to this.

Close / sulje