Mausteinen kurpitsarisotto

Kirjoitin tällä viikolla ensimmäisen reseptini uudistuneelle Viinimaa.fi -sivustolle. Näin Halloweenin alla suunnittelin mausteisen kurpitsarisoton ohjeen jonka pariksi löytyi aromaattinen valkoviini Brown Brothersilta. Pidän viineistä, mutten ole niissä mikään ekspertti joten oli ihanaa saada viinisuositus ammattilaisilta. Viinimaan reseptiarkistosta löytyy muutenkin ihania ohjeita, kuten vähän aikaa sitten testaamani kurpitsapizza.

Mausteisen kurpitsarisoton ohjeen löydät täältä.

Mausteinen kurpitsarisotto ja aromaattinen valkoviini - hyvä makupari © Hanna Stolt | Gurmee.net

Olen viime aikoina muutenkin innostunut tekemään risottoja. Olin jo unohtanut välillä, miten helppoa ja hyvää ruokaa ne ovat. Ja lapset tykkäävät. Kurpitsa puolestaan on tehnyt viimeisen parin vuoden aikana noussut vahvaan nousuun syksyisessä ruoanlaitossani. Edullinen ja maukas kasvis josta saa tehtyä vaikka mitä. Pizzapohjaa, risottoja, leivonnaisia.. Tässä risotossa kurpitsaa hyödynnettiin sekä soseena, että kuutioina. Näin risotto sai myös upean keltaisen värin, joka sopii hyvin Halloween-tarjoiluihinkin :)

Mausteisen kurpitsarisoton ohjeen löydät täältä.

Mausteinen kurpitsarisotto ja aromaattinen valkoviini - hyvä makupari © Hanna Stolt | Gurmee.net

Sponssi: Resepti toimitettu tilauksesta Viinimaalle. En saa Viinimaan esilletuomisesta blogissani tai sosiaalisessa mediassa mitään korvausta. Teen niin, koska pidän palvelusta! :)

Facebook Comments
Related Posts

Vastaa

Kahden aineksen suklaa-banaanijäätelö © Hanna Stolt | Gurmee.net

By continuing to use the site, you agree to the use of cookies. / Jatkamalla sivuston selaamista, hyväksyt evästeiden käytön. more information / lisätietoja

The cookie settings on this website are set to "allow cookies" to give you the best browsing experience possible. If you continue to use this website without changing your cookie settings or you click "Accept" below then you are consenting to this.

Close / sulje