Värikäs porkkanakeitto kuplilla

Värikkäästä ruoasta saa energiaa ja helposta ruoasta sitä jää muuhunkin kuin pelkkään ruoanlaittoon tai sen sulatteluun. Tämä kuplivan porkkanakeiton ohje syntyi jo reilu vuosi sitten, mutten ole koskaan muistanut sitä liittää oman blogini arkistoihin. Vain muutaman tuoreen aineksen surauttaminen tehosekoittimessa ja ateria on valmis! Ihanan helppoa :)

Värikkään, kuplivan porkkanakeiton ohjeen löydät Novellen puolelta.

Värikäs porkkanakeitto kuplilla © Hanna Stolt | Gurmee.net

Värikäs porkkanakeitto kuplilla © Hanna Stolt | Gurmee.net

Facebook Comments
Related Posts

Vastaa

Vital Combo Novelle mocktail, kuva © Hanna StoltJazz Minerals mocktail, kuva © Hanna Stolt | Gurmee.net

By continuing to use the site, you agree to the use of cookies. / Jatkamalla sivuston selaamista, hyväksyt evästeiden käytön. more information / lisätietoja

The cookie settings on this website are set to "allow cookies" to give you the best browsing experience possible. If you continue to use this website without changing your cookie settings or you click "Accept" below then you are consenting to this.

Close / sulje