Vital Combo mocktail

Jos aina ei huvittaisi juoda alkoholillisia drinkkejä, mutta jotain juhlavampaa olisi kiva siemailla, kannattaa testata Novellen uusia mocktaileja. Sain ilokseni kuvata uudet mocktailit ja maistella niitä tietenkin siinä ohessa :) Tämä Vital Combo oli aivan ihanan raikas ja kauniin värinen. Mocktailit ovat helppoja tehdä ja tarjoilla isommallekin seurueelle. Jos joukossa on ihmisiä jotka kaipaavat juomaansa terästystä, on nämäkin cocktailit helppo terästää ja näin kaikille löytyy oman suun mukainen juoma.

Vital Combo -mocktailin ohjeen löydät Novellen sivuilta!

Vital Combo Novelle mocktail, kuva © Hanna Stolt

Facebook Comments
Related Posts

Vastaa

Kerros-karamellipuuro © Hanna Stolt | Gurmee.netVärikäs porkkanakeitto kuplilla © Hanna Stolt | Gurmee.net

By continuing to use the site, you agree to the use of cookies. / Jatkamalla sivuston selaamista, hyväksyt evästeiden käytön. more information / lisätietoja

The cookie settings on this website are set to "allow cookies" to give you the best browsing experience possible. If you continue to use this website without changing your cookie settings or you click "Accept" below then you are consenting to this.

Close / sulje