Omena-karamellikerrospuuro

Etkö ole laisinkaan aamuihminen? Vai eikö mikään tunnu aamulla maistuvan? Jos et vielä ole bongannut tätä omena-karamellikerrospuuron ohjettani, suosittelen testaamaan :) Herkullisella ja helpolla aamupalalla saa aamun hyvällä fiiliksellä käyntiin! Lisää aamiaisideoita saat myös kirjastani Aamupala – hyvinvointi alkaa aamusta ;) *vink vink*

Tämän ihanan Omena-karamellikerrospuuron ohjeen löydät kokonaisuudessaan Novellesta.

Omena-karamellikerrospuuro © Hanna Stolt | Gurmee.net

Omena-karamellikerrospuuro © Hanna Stolt | Gurmee.net

Facebook Comments
Related Posts

Vastaa

Gluteeniton karpalo-siemennäkkäri © Hanna Stolt | Gurmee.netVital Combo Novelle mocktail, kuva © Hanna Stolt

By continuing to use the site, you agree to the use of cookies. / Jatkamalla sivuston selaamista, hyväksyt evästeiden käytön. more information / lisätietoja

The cookie settings on this website are set to "allow cookies" to give you the best browsing experience possible. If you continue to use this website without changing your cookie settings or you click "Accept" below then you are consenting to this.

Close / sulje