Mustikka-orvokki booli x3

Törmäsin Novellen kesäuutuuteen Mustikka-orvokki kivennäisveteen aivan sattumalta, ennen kuin edes aloin työstää tätä ohjetta. Etiketti houkutteli välittömästi ja yhdistelmä kuulosti hauskalta. Miltä maistuisi orvokilla maustettu juoma? Mustikka-orvokki Novelle ei ole sokeroitua ja siitä tulikin – ja on edelleen – ykkössuosikkini maustetuista kivennäisvesistä.

Kehittelin myöhemmin Novellelle kolme versiota mustikkaisesta boolista ja tästä postauksesta löydät kuvat jokaisesta versiosta. Boolilla on ollut minulle teinivuosista lähtien varsin petollisen juoman mielikuva, mutta sehän ei aivan pidä paikkaansa. Boolista saa helposti kauniin ja helpon juoman tarjottavaksi isollekin seurueelle. Netistä löytyy helposti alkoholilaskureita joilla ovi myös tarkistaa juoman vahvuuden. Näistä booliohjeista ensimmäinen on holiton ja kaksi seuraavaa miedosti terästettyjä.

Löydät tämän raikkaan mustikka-orvokkiboolin ohjeen Novelle.fi:stä!

Mustikka-orvokkibooli © Hanna Stolt | Gurmee.net

Mustikka-orvokki booli © Hanna Stolt

Mustikkapuutarha-versio tästä boolista sisältää hieman todella mustikkaista Rooftop Garden mustikkalikööriä. Likööri antaa boolille reilusti väriä ja lisää mustikkaista makua.

Tämän ihanan mustikkaisen booliohjeen löydät Novellesta

Mustikkapuutarha mustikka-orvokkibooli © Hanna Stolt | Gurmee.net

Mustikkapuutarha mustikka-orvokkibooli © Hanna Stolt | Gurmee.net

Jos kovin punainen booli ei tunnu omalta jutulta, voit myös testata tätä toista terästettyä versiota. Myös tämä versio boolista on raikkaan mustikkainen, mutta väri on kirkkaampi. Terästyksenä käytin tässä versiossa De Kuyperin Sour Apple ja Triple Sec liköörejä.

Ohjeen löydät Novellesta :)

Raikas mustikka-orvokkibooli © Hanna Stolt | Gurmee.net

Raikas mustikka-orvokkibooli © Hanna Stolt | Gurmee.net

Sponssi
Olen tuottanut ohjeen sekä kuvat alkoholittomaan versioon boolista Novellelle, korvausta vastaan. Muut kuvat otin omaksi ilokseni :) Muita sponsoreja ohjeilla tai kuvilla ei ole.

Facebook Comments
Related Posts

Vastaa

Wake me up! Novelle mocktail, kuva © Hanna StoltGluteeniton karpalo-siemennäkkäri © Hanna Stolt | Gurmee.net

By continuing to use the site, you agree to the use of cookies. / Jatkamalla sivuston selaamista, hyväksyt evästeiden käytön. more information / lisätietoja

The cookie settings on this website are set to "allow cookies" to give you the best browsing experience possible. If you continue to use this website without changing your cookie settings or you click "Accept" below then you are consenting to this.

Close / sulje