Wake me up! -mocktail

Mocktailit (holittomat cocktailit) tuntuvat olevan kuuminta hottia tänä kesänä monellakin suunnalla. Ilokseni sain ottaa Novellelle kuvia uusista herkullisista mocktail-ohjeista ja samalla pääsin tietenkin maistelemaan juomia. Tämä Wake me up! on ihanan raikas ja virkistävä. Ohje on Novellelta, kuvat minulta :)

Ohjeen virkistävään Wake me up! -mocktailiin löydät Novellesta!

Wake me up! Novelle mocktail, kuva © Hanna Stolt

Facebook Comments
Related Posts

Vastaa

Home made protein bars © Hanna Stolt | Gurmee.netMustikka-orvokkibooli © Hanna Stolt | Gurmee.net

By continuing to use the site, you agree to the use of cookies. / Jatkamalla sivuston selaamista, hyväksyt evästeiden käytön. more information / lisätietoja

The cookie settings on this website are set to "allow cookies" to give you the best browsing experience possible. If you continue to use this website without changing your cookie settings or you click "Accept" below then you are consenting to this.

Close / sulje