Lucuma fudge

Halusin kantaa korteni kekoon tässä ystävänpäivän reseptihuumassa ja loin tällaisen yksinkertaisen mutta herkullisen lucuma fudgen ohjeen :) Tähän herkkuun ei tarvita erityisiä laitteita, pelkkä kulho ja lusikka riittävät. Goji marjoista tulee ihanan rapeita pakastettuna ja ne antavat fudgelle kivan värisäväyksen. Lucuma ja mantelivoi yhdessä muodostavat hetkullisen yhdistelmän. Tämä herkku on siitä kiva, ettei sitä voi paljoa syödä kerralla. Loistava vaihtoehto siis niille jotka haluavat hieman herkutella mutta samalla totutella herkkusyöpöttelystä eroon.

  • 2 dl lucuma jauhetta
  • 3/4 dl kookosöljyä
  • 3 rkl mantelivoita
  • 1 iso rkl hunajaa
  • 3/4 tl vaniljajauhetta
  • whole leaf stevia uutetta (2 pipetillistä)

Sulata kookosöljy vesihauteessa. Sekoita kaikki ainekset kulhossa ja painele seos jääpala- tai minimuffinsimuotteihin. Ripottele goji-marjoja päälle ja paina ne hyvin lucuma fudgeen. Peitä muovikelmulla ja laita pakkaseen. Voit nauttia ensimmäiset maistiaiset jo vartin kuluttua!

Lucuma fudge © Hanna Stolt | Gurmee.net

Facebook Comments
Related Posts

Vastaa

Pähkinäinen quinoapuuro © Hanna Stolt | Gurmee.netMantelivoi © Hanna Stolt | Gurmee.net

By continuing to use the site, you agree to the use of cookies. / Jatkamalla sivuston selaamista, hyväksyt evästeiden käytön. more information / lisätietoja

The cookie settings on this website are set to "allow cookies" to give you the best browsing experience possible. If you continue to use this website without changing your cookie settings or you click "Accept" below then you are consenting to this.

Close / sulje