Kurkku-basilika-vihersmoothie

Tämä vihersmoothie oli yksi raakaruoka aamiaisella Helsingin Ravintolapäivänä (17.5.2014) tarjoamistamme juomista. Tämä vihersmoothie maistuu niillekin, joilla on aiempia huonoja kokemuksia vihreistä smoothiesta – ei maistu ollenkaan ruoholle ja on hyvää ja raikasta! :)

Kurkku-basilika vihersmoothie

Ainekset

  • 0,5 kurkkua
  • 2 vihreää omenaa
  • 0,5 limen mehu
  • tuoretta minttua
  • tuoretta basilikaa
  • 1 rkl chia-siemeniä
  • (lisään itse mielelläni sekaan myös viherjauhetta 1-2 tl sekä Puhdistamon super C jauhetta joka on loistava luontainen C-vitamiinin lähde)

Valmistus

Blendaa kaikki ainekset tehosekoittimessa tasaiseksi ja lisää tarvittaessa vettä tai kookosvettä. Jos sinulla ei ole tehokasta blenderiä, kannattaa chia-siemenet jättää pois jos huomaat ettei oma blenderisi saa niitä rikki. Vitamixilla täysi teho tekee tästä smoothiesta siementenkin kanssa ihan tasaista.

Kurkku-basilika-vihersmoothie © Hanna Stolt | Gurmee.net

Facebook Comments
Related Posts

Vastaa

Mustikka-avokadojogurtti | Gurmee.net, © Hanna Stolt

By continuing to use the site, you agree to the use of cookies. / Jatkamalla sivuston selaamista, hyväksyt evästeiden käytön. more information / lisätietoja

The cookie settings on this website are set to "allow cookies" to give you the best browsing experience possible. If you continue to use this website without changing your cookie settings or you click "Accept" below then you are consenting to this.

Close / sulje