Porkkana-ananas-inkivääri smoothie

Tämä upean oranssi porkkana-ananas-inkivääri smoothie oli yksi raakaruoka-aamiaisella Helsingin Ravintolapäivänä (17.5.2014) Liinun kanssa tarjoamistamme juomista. Smoothie ei ole liian porkkanainen vaikka väristä niin voisi kuvitellakin ja saa kivasti makeutta ananaksesta sekä hieman potkua inkivääristä. Tämän kaltainen kasvissmoothie on helppo tapa nauttia nopea välipala ja samalla aimo annos päivän kasviksista yhdessä lasissa. Porkkanasta saat hyvin beetakaroteenia, inkivääri puolestaan tukee kehon puolustuskykyä.

Porkkana-ananas-inkivääri smoothie

Ainekset

  • 2-3 porkkanaa, kuorittuna
  • 1/3 tai 1/4 tuoretta ananasta
  • ½ limen mehu
  • tuoretta inkivääriä, kuorittuna
  • 1 rkl chia-siemeniä
  • (lisään itse mielelläni sekaan myös Puhdistamon super C -jauhetta joka on loistava luontainen C-vitamiinin lähde)

Valmistus

Blendaa kaikki ainekset tehosekoittimessa tasaiseksi ja lisää tarvittaessa vettä tai kookosvettä. Jos sinulla ei ole tehokasta blenderiä, kannattaa chia-siemenet jättää pois jos huomaat ettei oma blenderisi saa niitä rikki. Kunnon tehoblenderillä kuten Vitamixilla täydellä teholla “ajaminen” tekee tästä smoothiesta siementenkin kanssa aivan tasaista.

Porkkana-ananas-inkivääri smoothie © Hanna Stolt | Gurmee.net

Blank gray book. Clear coverJos olet kiinnostunut terveellisistä smootheista ja haluat oppia erityisesti vihersmoothien “anatomiaa” tiiviissä paketissa, olen valmistanut 18-sivuisen vihersmoothie e-kirjan johon olen tiivistänyt mitä hyötyjä vihersmoothiesta on, miten opit rakentamaan herkullisia vihersmootheja. Lisäksi kirjasta lyödät valmiita vihersmoothie-ohjeita joiden avulla pääset alkuun. Voit tilata e-kirjan verkkokaupastani.

Facebook Comments
Related Posts

Vastaa

Pähkinäinen raakasuklaabrownie © Hanna Stolt | Gurmee.netLemon pie raakapuuro © Hanna Stolt | Gurmee.net

By continuing to use the site, you agree to the use of cookies. / Jatkamalla sivuston selaamista, hyväksyt evästeiden käytön. more information / lisätietoja

The cookie settings on this website are set to "allow cookies" to give you the best browsing experience possible. If you continue to use this website without changing your cookie settings or you click "Accept" below then you are consenting to this.

Close / sulje