Lempeä vihersmoothie

Tämä vihersmoothie on ihanan pehmeä ja raikkaan makuinen, sopii erinomaisesti vihersmoothie-aloittelijoille :) Banaani ja mantelimaito pehmentävät smoothieta, tuoreet yrtit puolestaan raikastavat. Lisäksi smoothie on terästetty nokkosuutteella, Super C -jauheella sekä viherjauheella. Viimein maku viimeistellään ripauksella lempimaustettani kardemummaa. Tästä piti meilläkin koko perhe. Yleensä mieheni ei näistä vihreistä juomista ole ollut innoissaan, mutta tällä kertaa hän pyysi omaa lasillista smoothieta maistettuaan.

  • 2 dl mantelimaitoa
  • 1 nippu minttua
  • 1 nippu persiljaa
  • 2 pipetillistä nokkosuutetta (Puhdistamo)
  • ripaus kardemummaa
  • 2 tl viherjauhetta (Leader green mix)
  • 1/4 tl Super C -jauhetta (luontainen C-vitamiinijauhe Puhdistamolta)
  • 1 pakastettu banaani

Sekoita kaikki ainekset blenderissä tasaiseksi smoothieksi. Nauti heti.

Lempeä vihersmoothie © Hanna Stolt | Gurmee.net

Facebook Comments
Related Posts

Vastaa

chia_breakfast © Hanna Stolt | Gurmee.netgummystars © Hanna Stolt | Gurmee.net

By continuing to use the site, you agree to the use of cookies. / Jatkamalla sivuston selaamista, hyväksyt evästeiden käytön. more information / lisätietoja

The cookie settings on this website are set to "allow cookies" to give you the best browsing experience possible. If you continue to use this website without changing your cookie settings or you click "Accept" below then you are consenting to this.

Close / sulje