Unelmapehmyt mango-tyrnismoothie

Aloitin viikonlopun unelmaisen pehmeällä mango-tyrnismoothiella. Käytännössä heitin blenderiin vähän mitä kaapeista löytyi, mutta lopputulos oli niin herkullinen, että voisin helposti uskoa suunnitelleeni tätä ohjetta pitkin yötä unissani.

Unelmapehmyt mango-tyrnismoothie

Ainekset

  • 1,5 pientä pakastettua banaania (tai yksi iso)
  • 1 kypsä mango
  • 2 dl pakastettuja tyrnimarjoja
  • 1-2 rkl kuorittuja hampunsiemeniä
  • 1-2 rkl chia-siemeniä
  • maitoa ja kermaa (voit korvata nämä millä tahansa pähkinämaidolla tai esim. jogurtilla)

Valmistus

Blendaa banaanit, mango, tyrnimarjat, hampunsiemenet ja chia-siemenet sekä loraus maitoa ja kermaa (tai valitsemaasi pähkinämaitoa / jogurttia). Lisää maitoa ja kermaa tarpeen mukaan saavuttaaksesi juuri oikean koostumuksen. Tarjoile hampunsiementen sekä gojimarjojen kera.

tyrnismoothie © Hanna Stolt | Gurmee.net

Facebook Comments
Related Posts

Vastaa

mantelipannarit © Hanna Stolt | Gurmee.netBlackcurrant smoothie © Hanna Stolt

By continuing to use the site, you agree to the use of cookies. / Jatkamalla sivuston selaamista, hyväksyt evästeiden käytön. more information / lisätietoja

The cookie settings on this website are set to "allow cookies" to give you the best browsing experience possible. If you continue to use this website without changing your cookie settings or you click "Accept" below then you are consenting to this.

Close / sulje