Mantelipannarit

Löysin tämän ohjeen Mommypotamus-blogista. Tein ensimmäisen erän mantelijauhoista, mutta pannareista tuli tosi paksuja (kuten ylläolevasta kuvasta näkyy) ja vähän jauhoisia. Ei lainkaan Mommypotamuksen pannareiden näköisiä :) seuraavan erän tein mantelipulpista – siis siitä mitä jää yli kun tekee erän mantelimaitoa kotona. Tämä olikin sitten menestysresepti! Ja täydellinen tapa välttää hävikki mantelimaitoa tehdessä. Suosittelen siis lämpimästi tätä ohjetta, kun valmistat mantelimaitoa ja jäljelle jää kasa mantelipulppia. Pannarit ovat herkullisia aamiaisella tai jälkiruokana. Nam!

  • 6  kananmunaa
  • 2,5 dl mantelipulppia
  • 1 tl vaniljauutetta
  • ¼ tl merisuolaa (käytän Celtic merisuolaa)

Sekoita ainekset kunnes taikina on tasaista.

Kuumenna pannulla gheetä tai kookosöljyä.

Kaada taikinaa pannulle ja paista lättyjä 1–2 min ensimmäiseltä puolelta, käännä sitten ja paista toinenkin puoli kypsäksi.

Tarjoile gheen ja suolaripauksen kera, tai B-luokan vaahterasiirapin kanssa (siinä on kaikki mineraalit tallella). Jos et käytä vaahterasiirappia, miten olisi hieman hunajaa tai vaikkapa kookoskermaa ja marjoja? Vaihtoehtoja on rajattomasti! :)

Facebook Comments
Related Posts

Vastaa

Omena-quinoapuuro cashew vaniljakastikkeen kera © Hanna Stolt | Gurmee.nettyrnismoothie © Hanna Stolt | Gurmee.net

By continuing to use the site, you agree to the use of cookies. / Jatkamalla sivuston selaamista, hyväksyt evästeiden käytön. more information / lisätietoja

The cookie settings on this website are set to "allow cookies" to give you the best browsing experience possible. If you continue to use this website without changing your cookie settings or you click "Accept" below then you are consenting to this.

Close / sulje