Vihreä passion smoothie

Tämä vihersmoothie sopii hyvin aloitteleville vihersmoothien maistelijoille. Yllättävänkin pehmeän makuinen smoothie josta helposti lapsetkin pitävät. Kookosvesi on loistava palautumisjuoma, täynnä elektrolyyttejä ja sitä löytää lähes kaikista isommista ruokakaupoista nykyään. Kookosvesi ei maistu mitenkään vahvalle, hyvin etäisesti kookokselle. Passionhedelmä ja vihreä omena antavat juomalle hieman makean ja raikkaan maun.

  • kokonainen nippu tammenlehväsalaattia
  • 1 sitruunan mehu
  • 2 passionhedelmää
  • 1 iso vihreä omena (Granny Smith)
  • 1 kurkku (pienet luomu snack kurkut ovat ihania!)
  • kookosvettä
  • 1 tl viherjauhetta (Puhdistamo)

Laita salaatti, sitruunanmehu, passionhedelmien hedelmäliha, omena (poista kota), kurkku palasina ja viherjauhe blenderiin ja blendaa tasaiseksi. Lisää kookosvettä sekaan kunnes koostumus on sopivan juoksevaa.

viherpassionsmoothie © Hanna Stolt | Gurmee.net

-20 € ALE-koodi Optimum Blenderistä

Facebook Comments
Related Posts

Vastaa

Verkkokaupassa nyt uusin Vitamix Ascent 3500i ja Klarna maksutavat! Piilota tämä ilmoitus

Mansikkamousse, limeä ja © Hanna Stolt | Gurmee.netPaistetut ahvenfileet ja syntisen hyvä voikastike © Hanna Stolt | Gurmee.net

By continuing to use the site, you agree to the use of cookies. / Jatkamalla sivuston selaamista, hyväksyt evästeiden käytön. more information / lisätietoja

The cookie settings on this website are set to "allow cookies" to give you the best browsing experience possible. If you continue to use this website without changing your cookie settings or you click "Accept" below then you are consenting to this.

Close / sulje