Paras avokado-suklaamousse ikinä

Tämä ohje löytyi kun autoin Vitamixin sivuille tehtävissä reseptikuvauksissa. Ohje on Karita Tykän ja puhtaasti paras avocadomoussen ohje jonka olen löytänyt. Ohje ei myöskään vaadi kikkailua ja ainekset ovat tosi simppelit. Tämä voittaa kutakuinkin kaikki perinteisetkin suklaamousset mennen tullen. Onnekseni löysin kaupasta luomu avokadoja jotka ovat puolet “normaalien” koosta ja maultaan jotain aivan muuta! Niin raikkaan makuisia ettei niitä oikein kehtaa tavallisiin verrata. Puolitin muiden ainesten määrät koska avocadot olivat niin pieniä.

Tämä on ihan mahtava herkku jota ei paljon tarvitse syödä ja auttaa upeasti makeanhimoon. Suosittelen kokeilemaan. Tarjoile kesällä tuoreiden mansikoiden tai vadelmien kera.

  • 4 kypsää pientä luomu avocadoa tai 2 isoa
  • 2 rkl hunajaa
  • 0,5 dl kookoskermaa
  • pieni ripaus suolaa
  • 1 tl vaniljajauhetta
  • 1 dl raakakaakaojauhetta

Poista avocadoista kivet ja lusikoi hedelmäliha blenderiin. Sitten vaan kaikki loputkin ainekset blenderiin ja sekoita tasaiseksi mousseksi. Herkuttele! Voit halutessasi laittaa moussen jääkaappiin hetkeksi ennen tarjoilua.

Avokado-suklaamousse © Hanna Stolt | Gurmee.net

Facebook Comments
Related Posts

Vastaa

Paahdetut kikherneet välipalaksi © Hanna Stolt | Gurmee.netPossun sisäfileetä ja hunajajuureksia © Hanna Stolt | Gurmee.net

By continuing to use the site, you agree to the use of cookies. / Jatkamalla sivuston selaamista, hyväksyt evästeiden käytön. more information / lisätietoja

The cookie settings on this website are set to "allow cookies" to give you the best browsing experience possible. If you continue to use this website without changing your cookie settings or you click "Accept" below then you are consenting to this.

Close / sulje