Paahdetut kikherneet välipalaksi

Kikherneet ovat ihan mahtavia. Ne maistuvat hyvältä ja ovat mielettömän monipuolinen ruoka-aine moniin erilaisiin ruokiin. Kaiken kukkuraksi kikherneet ovat myös loistava proteiininlähde.

Tämä on tämän hetken lempi välipalani. Sekoitus paahdettuja kikherneitä, makeahkoja kuivattuja goji-marjoja sekä mausteisia kurpitsansiemeniä. Yksinkertainen välipala joka on helppo ottaa mukaan minne tahansa. Otan aina mukaani pieneen minigrip-pussiin muutaman ruokalusikallisen.

  • 1 tlk kikherneitä vedessä
  • 1-2 rkl oliiviöljyä
  • merisuolaa
  • mausteita (Pidän itse Simple Organic:in Grind to a Salt mausteseoksesta, mutta voit käyttää mitä vain omia lempimausteitasi)
  • pari kourallista goji-marjoja
  • pari kourallista mausteisia kurpitsansiemeniä (jälleen kerran, käytän itse mielelläni Eden Foodsin Spicy Organic Pumpkin seeds siemeniä, mutta voit käyttää mitä vain siemeniä ja lisätä tarvittaessa mausteita sekaan.)

Valuta kikherneet kuiviksi ja lisää sekaan 1-2 rkl oliiviöljyä. Lisää suola ja mausteet ja sekoita hyvin. Levitä kikherneet leivinpaperilla vuoratulle pellille ja paista 200°C:ssa kunnes kikherneet ovat täysin kuivia ja rapeita.

Sekoita jäähtyneet kikherneet gojimarjojen ja kurpitsansiementen kanssa. Säilytä lasipurkissa.

Facebook Comments
Related Posts

Vastaa

chia-crackers © Hanna Stolt | Gurmee.netAvocado chocolate mousse © Hanna Stolt | Gurmee.net

By continuing to use the site, you agree to the use of cookies. / Jatkamalla sivuston selaamista, hyväksyt evästeiden käytön. more information / lisätietoja

The cookie settings on this website are set to "allow cookies" to give you the best browsing experience possible. If you continue to use this website without changing your cookie settings or you click "Accept" below then you are consenting to this.

Close / sulje