Mustikkamousse

Minä ja minun blenderi. Siinä on yksi keittiön laite josta en luopuisi vaikka mikä olisi. Kunnon blenderillä saa helposti pyöräytettyä smoothiet, keitot, levitteet, kastikkeet sekä.. jep, tietysti myös helpot jälkiruoat! Tällä kertaa surautin koko perheelle unelmaherkulliset mustikkamousset. Olisipa jo kesä ja tuoreet marjat! Tämä jälkkäri ainakin tuo välittömästi kielelle ihanat kesän maut. Mousse on terveellinen ja ravinteikas, loistava vaihtoehto siis myös perheen pienimmille sekä muille joita oma hyvinvointi tippaakaan kiinnostaa :)

Käy napaamassa raikkaan mustikkamoussen ohje Kohokohdasta!

Terveellinen mustikkamoussse © Hanna Stolt | Gurmee.net

Tämä raikas jälkiruoka syntyi mustikoista, mutta voit hyvin testata myös muita pakaste- tai tuoremarjoja. Saat moussesta vegaanin kun korvaat hunajan vegaanilla makeuttajalla, kuten kookosnektarilla, agavella, stevialla, tai muulla lempimakeuttajallasi. Tai voit jättää ylimääräisen makeutuksen kokonaan pois.

Tsekkaa mustikkamoussen ohje Kohokohdan puolelta!

Terveellinen mustikkamoussse © Hanna Stolt | Gurmee.net

Facebook Comments
Related Posts

Vastaa

Mustaherukanlehtijuoma © Hanna Stolt | Gurmee.net

By continuing to use the site, you agree to the use of cookies. / Jatkamalla sivuston selaamista, hyväksyt evästeiden käytön. more information / lisätietoja

The cookie settings on this website are set to "allow cookies" to give you the best browsing experience possible. If you continue to use this website without changing your cookie settings or you click "Accept" below then you are consenting to this.

Close / sulje