Nopea kesäkurpitsapasta

Pyöräytin jokin aika sitten parista raaka-aineesta maukkaan pastaruoan. Annos syntyi pelkistä “tähteistä” tai kaappeihin kertyneistä aineksista. Minut saa usein hyvälle päälle se, kun saan hyödynnettyä kaiken ostamamme ruoan ja vieläpä niin, että lopputuloksena syntyy maukas ruoka koko perheelle. Saat pasta-annoksesta gluteenittoman, kun käytät gluteenitonta pastaa. Ruohonjuuresta löytyy nykyään ihan mahtava valikoima erilaisia gluteenittomia pastavaihtoehtoja – enää ei tarvitse tyytyä pelkkiin ravinteettomiin riisinuudeleihin!

Tämän yksinkertaisen pastaruoan ohjeen pääset poimimaan Kohokohdasta!

Nopea kesäkurpitsapasta © Hanna Stolt | Gurmee.net

Jos kaapeistasi ei satu juuri nyt löytymään näitä aineksia, mitä vastaavaa voisit kenties keksiä omien ruokakaappiesi aineksista? Yksinkertaisia perusaineksia yhdistelemällä löytyy usein uusia ihanan helppoja arkiruokia.

Voit myös hyvin kipaista tämän kesäkurpitsapastan ainekset lähikaupasta ja pyöräyttää maukkaan ruoan hetkessä!

Nouda nopean kesäkurpitsapastan ohje Kohokohdasta.

DSC_0736

 

Facebook Comments
Related Posts

Vastaa

Terveellinen mustikkamoussse © Hanna Stolt | Gurmee.net

By continuing to use the site, you agree to the use of cookies. / Jatkamalla sivuston selaamista, hyväksyt evästeiden käytön. more information / lisätietoja

The cookie settings on this website are set to "allow cookies" to give you the best browsing experience possible. If you continue to use this website without changing your cookie settings or you click "Accept" below then you are consenting to this.

Close / sulje