Lempeä inkiväärishotti

Kävimme hiljattain Kööpenhaminassa (lisää siitä tulossa) ja löysin paikalliselta Ärrältä eli 7elevenistä valmiita inkiväärishotteja joita ostinkin kerralla pienen kassillisen. Inkiväärishotit olivat ihanan vahvoja ja inkivääri oli saanut kaverikseen omenamehupohjan. Omena ja inkivääri on ollut omakin suosikkini, mutta olen tähän saakka käyttänyt inkivääriä lähinnä mausteena omenamehussa.

Inkiväärishotti @ Hanna Stolt | Gurmee.net

Nyt Köpiksen shoteista innostuneena tein lasten kanssa aamulla lähes litran valmista inkiväärishottimehua. En tehnyt shotista ihan yhtä vahvaa kuin 7elevenissä myyty, tämä sopii “aloittelijoillekin”. Jos olet jo tottunut inkiväärin käyttäjä, voit hyvin lisätä määrää oman maun mukaan! Mehu ei säily jääkaapissa kauaa, mutta minäpä pakastin sen jääpalamuoteissa ja otan esimerkiksi edellisenä iltana pari palaa jääkaappiin sulamaan aamuksi. Näin ei tarvitse joka aamu pienen shottilasillisen vuoksi pyörittää mehulinkoa ja aamulla on aina tehojuoma valmiina :)

Inkivääri on muuten vatsavaivaisen paras kaveri. Se tukee ruoansulatusta sekä vastustuskykyä. Ja maistuu ainakin minun mielestä aivan mielettömän hyvältä!

Inkiväärishotti @ Hanna Stolt | Gurmee.net

800 ml lempeää inkiväärishottia

  • 8 punaista luomu omenaa
  • 100 g luomu inkivääriä

Pese omenat ja paloittele. Kuori inkivääri ja leikkaa se paloiksi niin, että syyt katkeavat, muuten kasvikuivut voivat nopeasti jumiuttaa koko mehulingon. Mehusta. Kaada itsellesi shotti mausteista inkiväärijuomaa ja pakasta loput jääpalamuoteissa.

Inkiväärishotti @ Hanna Stolt | Gurmee.net

Facebook Comments
Related Posts

Vastaa

Luksuskaurapuuro © Hanna Stolt | Gurmee.net

By continuing to use the site, you agree to the use of cookies. / Jatkamalla sivuston selaamista, hyväksyt evästeiden käytön. more information / lisätietoja

The cookie settings on this website are set to "allow cookies" to give you the best browsing experience possible. If you continue to use this website without changing your cookie settings or you click "Accept" below then you are consenting to this.

Close / sulje