Ruususen kakku

Pääsin pitkästä aikaa  leipomaan perinteisempää kakkua. Arctic Choc:ilta saapui paketillinen suklaata josta loihdin kauniin ja mielettömän hyvän kakun. Oma kehu haisee, mutta kakusta tuli oikeasti aivan valtavan hyvä! Suussa sulavaa suklaakakkua, raikasta mustaherukkatäytettä ja pitihän sinne väliin leipoa hieman vaaleaa vadelma-ruusunnuppusuklaalla maustettua suklaaganacheakin. Kuulostaako monimutkaiselta? No ei ollut :) Työvaiheissa on tiedossa lähinnä sekoittamista ja paistamista.

Kakussa on hyödynnetty kotimaisen Arctic Chocin herkkusuklaita. Kunnon tummaa suklaata pohjassa, mustaviinimarjasuklaata sekä sukoisen makeaa vadelma-ruusunnuppusuklaata. Valikoimasta löytyy toki monta muutakin huumaavaa makua. Tämä ohje on tuotettu yhteistyössä Arctic Chocin kanssa, jonka tuotteisiin pääset itsekin tutustumaan esimerkiksi Arctic Choc -verkkokaupassa tai Kevät-messuilla 7-10.4.2016 Messukeskuksessa.

Herkullisen suklaisen Ruususen unelmakakun ohjeen löydät Kohokohdasta.

Ruususen unelmakakku © Hanna Stolt | Gurmee.net

Ruususen unelmakakku © Hanna Stolt | Gurmee.net

Ruususen unelmakakku © Hanna Stolt | Gurmee.net

Ruususen unelmakakku © Hanna Stolt | Gurmee.net

Ruususen unelmakakku © Hanna Stolt | Gurmee.net

Facebook Comments
Related Posts

Vastaa

Artesaanikahvila Cafe Postres | Gurmee.netMustikkasuklaaraakakakku © Hanna Stolt | Gurmee.net

By continuing to use the site, you agree to the use of cookies. / Jatkamalla sivuston selaamista, hyväksyt evästeiden käytön. more information / lisätietoja

The cookie settings on this website are set to "allow cookies" to give you the best browsing experience possible. If you continue to use this website without changing your cookie settings or you click "Accept" below then you are consenting to this.

Close / sulje