Aamun raikas aprikoosikerrosherkku

Aamupala-kirjastani löytyy kasa herkullisia aamun aloittavia tuorepuuroja ja tämä ohje on ihanaa jatkumoa niille. Kirjailin ohjeen uuden uutukaiselle Kohokohta-sivustolle, josta löydät jatkossakin reseptejäni :) Pidän näistä tuorepuuroista erityisesti niiden helppouden vuoksi. Nopea sekoitus ja birchemyslimäinen kerros on valmis, sitten vaan kerrostellaan kunnes aamiaista on riittävästi ja lopputulos on aina kaunis ja herkullinen!

Käy hakemassa ohje talteen kohokohdasta!

Aamun aprikoosikerrosherkku © Hanna Stolt | Gurmee.net

Aamun aprikoosikerrosherkku © Hanna Stolt | Gurmee.net

Käy hakemassa ohje talteen kohokohdasta!

Aamun aprikoosikerrosherkku © Hanna Stolt | Gurmee.net

Aamun aprikoosikerrosherkku © Hanna Stolt | Gurmee.net

Käy hakemassa ohje talteen kohokohdasta!

Facebook Comments
Related Posts

Vastaa

Raikas lehtikaalisalaatti © Hanna Stolt | Gurmee.net

By continuing to use the site, you agree to the use of cookies. / Jatkamalla sivuston selaamista, hyväksyt evästeiden käytön. more information / lisätietoja

The cookie settings on this website are set to "allow cookies" to give you the best browsing experience possible. If you continue to use this website without changing your cookie settings or you click "Accept" below then you are consenting to this.

Close / sulje